EKEV ne kadar burs veriyor?

İçindekiler:

  1. EKEV ne kadar burs veriyor?
  2. EKEV burs başvuruları ne zaman başlayacak?
  3. EKEV burs sonuclari ne zaman aciklanacak?
  4. ESEV bursu nedir?
  5. EKEV Başkanı kim?
  6. ESEV bursu kimlere verilir?
  7. Kahev burs ne kadar?
  8. EKEV ne demek?

EKEV ne kadar burs veriyor?

5- 2021-2022 eğitim-öğretim yılı burs miktarı ayda 250 (iki yüz elli) TL' dir. Bu miktar her yıl EKEV tarafından belirlenecek oranda artırılacaktır.

EKEV burs başvuruları ne zaman başlayacak?

2020 Eylül ayı içerisinde başvuruya açılmaktadır.

EKEV burs sonuclari ne zaman aciklanacak?

Önceki Dönemlerde Burs Alan Öğrencilerimizin Sadece Transkript Göndermeli Yeterli Olmayacaktır. Burs Sonuçları Tarihinde Açıklanacak.

ESEV bursu nedir?

ESEV, başarılı fakat maddi desteğe ihtiyaç duyan her eğitim kademesindeki öğrencilere karşılıksız burs desteği sağlamaktadır. ... Burs miktarları eğitim kademelerine göre farklılık göstermekte ve burslar Ekim-Haziran ayları arasında 9 ay süreyle verilmektedir.

EKEV Başkanı kim?

İftar yemeğinde konuşan EKEV Başkanı Sadık Ağca, 21 yıl önce kurulan EKEV'in 22 bin Erzincanlı öğrenciye burs verdiğini ifade ederek, "Erzincanlı işadamlarının katkılarıyla İl vakıfları arasında en çok burs veren vakıf olan EKEV, bugüne kadar 22 bin öğrenciye burs verdi.

ESEV bursu kimlere verilir?

ESEV Bursları Elele Sağlık Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı, 2021-2022 eğitim öğretim yılında başarılı fakat maddi desteğe ihtiyaç duyan her eğitim kademesindeki öğrencilere karşılıksız burs desteği sağlamaktadır.

Kahev burs ne kadar?

Öğrencilere Eylül ve Haziran ayları da dahil olmak üzere 10 ay süreyle düzenli burs sağlanmaktadır. Aylık burs miktarları; tıp fakülteleri ve diş hekimliği için 700 TL, diğer 4 yıllık lisans bölümleri için 500 TL, lise için 400 TL, ilköğretim için 300 TL olarak belirlenmiştir.

EKEV ne demek?

EKEV - Erzincan Kültür Eğitim Vakfı