iOS 14 ne zaman geliyo?

İçindekiler:

  1. iOS 14 ne zaman geliyo?
  2. iOS 14 güncellemesi nasıl?
  3. iPhone 15 sürüm ne zaman gelecek?
  4. Iphone 11 iOS 15 ne zaman gelecek?
  5. Iphone 14 güncelleme nasıl yapılır?

iOS 14 ne zaman geliyo?

iOS 14, önümüzdeki eylül ayında final sürümüyle iPhone kullanıcıların beğenisine sunulacak.

iOS 14 güncellemesi nasıl?

iPhone 6S veya daha yeni bir iPhone modeline sahip olan kullanıcıların iOS 14 güncellemesini yüklemek için tek yapması gereken Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yolunu takip etmek. Güncelleme uyarısını gördükten sonra 'İndir ve Yükle' seçeneğine tıklayarak güncelleme işlemini başlatabilirsiniz.

iPhone 15 sürüm ne zaman gelecek?

"iOS 15 herkesle bağlantı kurmanıza, anda kalıp anı yaşamanıza, dünyayı keşfetmenize, güçlü ve akıllı teknolojileri kullanarak iPhone ile her zamankinden daha fazlasını yapabilmenize yardımcı olan yeni özelliklerle dolu" ifadeleri kullanılarak yapılan açıklamada, "20 Eylül'de sizinle" bilgisi paylaşıldı.

Iphone 11 iOS 15 ne zaman gelecek?

Apple, merakla beklenen iOS 15 işletim sisteminin ne zaman yayınlanacağını duyurdu. Yeni özelliklerle dolu olacağı belirtilen iOS 15, 20 Eylül'de çıkacak. iOS 15'in uyumlu olduğu telefonlar belli oldu.

Iphone 14 güncelleme nasıl yapılır?

Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidin. Otomatik Güncellemeler'e dokunun, ardından iOS Güncellemelerini İndir seçeneğini açın. iOS Güncellemelerini Yükle seçeneğini açın. Aygıtınız otomatik olarak iOS veya iPadOS'in son sürümüne güncellenir.