Pegasus bedava bilet şifresi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Pegasus bedava bilet şifresi nasıl kullanılır?
  2. Pegasus ne zaman indirim yapıyor?
  3. Pegasus uçuşlar ne zaman başlar?
  4. 1 BolPuan kaç TL?
  5. Pegasus kart ne işe yarar?
  6. Pegasus biletleri ne zaman ucuzlar?
  7. Pegasus kampanya nasıl kullanılır?

Pegasus bedava bilet şifresi nasıl kullanılır?

Bedava Bilet Kullanımı: · Bedava bilet şifresi www.flypgs.com ve mobil uygulama üzerinden yapılacak biletlemelerde kullanılabilir. · Bedava bilet şifresi yurt içi uçuşlar için geçerlidir.

Pegasus ne zaman indirim yapıyor?

Uç uç günleri : Her ayın ilk Perşembe günü seçilen hatlarda %30 – 35 – 40 indirim. Oldukça işe yarıyor! Yurt dışı check-inlerinden (pegasus plus hesabınız olmalı) eskiden güzel güzel puan kazanabiliyorduk, şimdi bol uçuş puan diye bir şey çıkmış. Doğum günü indirimi : Doğum gününüzde alacağınız her bilet %20 indirimli.

Pegasus uçuşlar ne zaman başlar?

Bununla birlikte Pegasus, takvimini 4. kez yenilemiş oldu. Pegasus, yayımladığı yeni duyuruda “28.05.2020 tarihinden 03.06.2020 (dahil) tarihine kadar tüm yurt içi seferlerimiz iptal edilmiştir” ifadesi ile iç hat uçuşları başlama tarihini 4 Haziran 2020 olarak açıkladı.

1 BolPuan kaç TL?

flypgs.com ve diğer kanallardan satın alınan biletlerde ise her 1 TL'lik harcamanıza 1 BolPuan kazanırsınız. Örneğin 100 TL'lik bir uçuş bileti aldınız. Uçuşu gerçekleştirdiğinizde bu bileti mobil uygulamalardan almışsanız 200 BolPuan, flypgs.com ya da diğer kanallardan almışsanız 100 BolPuan kazanırsınız.

Pegasus kart ne işe yarar?

ING Pegasus BolBol Premium Kredi Kartı ile yapacağınız her 2 TL harcamaya 1 BolPuan, her 1 TL Pegasus bilet veya hizmet harcamasından da 1 BolPuan kazanırsınız. Kartınızın temassız özelliğini kullanarak ödemelerinizi kolayca yapabilir ve yılda 1 kez ücretsiz Seyahat Sigortası hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Pegasus biletleri ne zaman ucuzlar?

Ucuz uçak bileti için en uygun zaman seyahatinizden 4-10 hafta öncesi diyebiliriz. Uçuş için daha uygun fiyatlı olan günler ise Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri çünkü bugünler de daha az yolcu oluyor ve bu yüzden ücretler de daha düşük oluyor.

Pegasus kampanya nasıl kullanılır?

Bedava Bilet Kullanımı: · Bedava bilet şifresi www.flypgs.com ve mobil uygulama üzerinden yapılacak biletlemelerde kullanılabilir. · Bedava bilet şifresi yurt içi uçuşlar için geçerlidir.