Gece gölgenin rahatına bak söz müzik kime ait?

İçindekiler:

  1. Gece gölgenin rahatına bak söz müzik kime ait?
  2. Çağatay Akman Kimdir Kaç Yaşında?
  3. DJ Akman Kimdir Nereli?
  4. 2645 Records kim?
  5. Dj akman seninle ilk defa hangi yıl?
  6. DJ Akman nerede yaşıyor?
  7. Bul beni çıkar bu çukurdan kim yazdı?
  8. Çağatay Akman Cennet Mahallesi Aliş mi?

Gece gölgenin rahatına bak söz müzik kime ait?

Çağatay Akman Gece Gölgenin Rahatına Bak/Sanatçılar Çağatay Akman, Zeo Jaweed'in yönledirmesiyle 2645 Records aracılığıyla 12 Aralık 2016'da "Gece Gölgenin Rahatına Bak"ı adlı şarkısını çıkardı. Şarkının sözlerini Çağatay Akman ve Koray Albayrak yazdı. Şarkı, YouTube'da 1 haftada 14 milyon kez izlendi. 1 ayda ise 106 milyonluk izlenmeye ulaştı.

Çağatay Akman Kimdir Kaç Yaşında?

23 yaşında (31 Temmuz 1998) Çağatay Akman/Yaş

DJ Akman Kimdir Nereli?

31 Temmuz 1998'de Çankırı'nın Korgun ilçesine bağlı Kesecik köyünde doğan Çağatay Akman İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde ikâmet etmektedir.

2645 Records kim?

2645 Records, tarihinde, Abdullah Özdoğan tarafından kurulmuştur. İlk kurulduğu yıl, Türkiye'de bütün zamanların en hızlı çıkış yapan sanatçısı ünvanını alan Çağatay Akman'ı lanse etmiş ve Çağatay Akman'ın ilk klibi 300 milyon izlenmeyi aşmıştır.

Dj akman seninle ilk defa hangi yıl?

Çoğuna göre 2002'de ''Seninle ilk defa'' Rap Şarkısı ile ozamanlar kısıtlı internet ortamında bu güne kadar en çok ses getiren tek isimdir.

DJ Akman nerede yaşıyor?

Henüz 4 yaşında iken ailesinin Hollanda'ya taşınmasıyla beraber, babası annesi ve iki kardeşi ile Rotterdam şehrinde hayatına devam eder.

Bul beni çıkar bu çukurdan kim yazdı?

ÇAĞATAY AKMAN KİMDİR? Çağatay Akman 31 Temmuz 1998 yılı Çankırı doğumlu Türk şarkıcıdır. Çağatay Akman, 12 Haziran 2016'da yayımlanan "Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısı ile tanındı. 8 Haziran 2017'de "Sensin Benim En Derin Kuyum" adlı şarkısını yayımladı. 'de "Bizim Hikaye" adlı şarkısını yayımladı.

Çağatay Akman Cennet Mahallesi Aliş mi?

Cennet Mahallesi dizisinde Aliş karakterini oynayan Seyit Karabulut, son haliyle merak edilen isimlerden. İşte Seyit Karabulut'un son hali! Sosyal medyada Aliş karakterini, şarkıcı Çağatay Akman'ın oynadığı belirtiliyor olsa da, Aliş'i oynayan asıl kişi Seyit Karabulut.