ininal Kart nerelerde kullanılır?

İçindekiler:

  1. ininal Kart nerelerde kullanılır?
  2. ininal Kart nasıl para yatırılır?
  3. Ininal karta havale yapılır mı?
  4. Ininal karta havale nasıl yapılır?
  5. Tosla kart nereden alınır?
  6. Ininal kart nedir Hepsiburada?

ininal Kart nerelerde kullanılır?

ininal Kart her yerde kullanılabilir mi / nerelerde kullanılabilir? ininal Kart'ını internette, mağazalarda, yurt içinde ve yurt dışında her yerde kullanabilirsin. Banka kartının geçerli olduğu her yerde geçerlidir.

ininal Kart nasıl para yatırılır?

Bakiye Yükleme Noktaları
  1. Banka ATM'leri ve PttMatik'ler.
  2. Migros, CarrefourSA, Şok, Teknosa mağazaları
  3. NKolay ve Pratik İşlem noktaları

Ininal karta havale yapılır mı?

En güzeli de göndericinin veya alıcının farklı bankalardan birbirine para transferi yapabilmesi. ininal Cüzdan uygulaması üzerinden, Para gönder menüsüne girebilir, Bankaya transfer seçeneğini seçtikten sonra havale veya EFT yapmak istediğin kişinin adını ve IBAN numarasını girebilirsin.

Ininal karta havale nasıl yapılır?

ininal Cüzdan uygulaması üzerinden, Para gönder menüsüne girebilir, Bankaya transfer seçeneğini seçtikten sonra havale veya EFT yapmak istediğin kişinin adını ve IBAN numarasını girebilirsin. İşte bu kadar basit!

Tosla kart nereden alınır?

Tosla Kart'ını CarrefourSA, Teknosa, D&R mağazalarından, ŞOK Marketler'den, Banabi uygulamasından, Hepsiburada'dan ve Zorlu PSM otomatlarından satın alabilirsin.

Ininal kart nedir Hepsiburada?

Her yerde geçerli, içine yüklediğin kadar harcadığın, seni borçlandırmayan kart, ininal Kart! Peki nasıl ininallı olabilirsin? * Öncelikle ininal Kart'ını tek tıkla sipariş edebilirsin. * Birkaç gün içerisinde eline geçecek olan ininal Kart'ını, sana ulaştıktan sonra ininal Cüzdan üzerinden ininal hesabına eklemelisin.