Danla Bilic Youtube bıraktı mı?

İçindekiler:

  1. Danla Bilic Youtube bıraktı mı?
  2. Danla Bilic Youtube'da kaç takipçisi var?
  3. Danla Bilic Youtube ne zaman çıktı?
  4. Danla Bilic kimdir kaç kilo?
  5. Danla Biliç nasıl ünlü oldu?
  6. Danla Bilic fondöteni hangi marka?
  7. Danla Bilic'in gerçek adı nedir?
  8. Danla Biliç nasıl zayıfladı?
  9. Damla Altun kac kilo?
  10. Danla Bilic eski hali kaç kilo verdi?
  11. Danla Bilic nasil zayıfladı?

Danla Bilic Youtube bıraktı mı?

Youtube'a özel olarak hazırladığı makyaj videoları ile fenomen hale gelen Danla Bilic'in Youtube hesabı dün akşam saatlerinde kapatılmıştı.

Danla Bilic Youtube'da kaç takipçisi var?

Çektiği ilginç makyaj videolarıyla fenomen haline gelen ve 1.5 milyon takipçiye ulaşan Danla Bilic'in Youtube kanalı geçtiğimiz günlerde kapanmıştı.

Danla Bilic Youtube ne zaman çıktı?

Danla Bilic YouTube kanalını 2016 sonlarında açtı.

Danla Bilic kimdir kaç kilo?

Danla Biliç'in boyu 1.65, kilosu ise 60'dır.

Danla Biliç nasıl ünlü oldu?

Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde lisans eğitimini sürdürmektedir. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu YouTube'da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile tanınmış olsa da ilk olarak Twitter'da dikkatleri üzerine çekti.

Danla Bilic fondöteni hangi marka?

Doğal mat bitişli, ciltteki kusurları gizleyen, asla ama asla ağırlık yaratmayan, gözenek görünümünü azaltan ve parlamayı da önleyen Maybelline Fit Me Fondöten, en iyi fondötenler listemizin değişmez üyesi. Bu harika fondöten, Danla Biliç'in makyaj çantasında ilk dikkatimizi çekenlerden.

Danla Bilic'in gerçek adı nedir?

Neslihan Damla Aktepe tarihinde Kütahya'da doğdu. Sosyal medyada bilinen ismi ile Danla Bilic, makyaj içerikli videoları ve vlogları ile tanınan Türk internet ünlüsü.

Danla Biliç nasıl zayıfladı?

Danla Bilic, geçtiğimiz aylarda mide küçültme ameliyatı geçirmişti. Kısa sürede kilolarından kurtulan Bilic'in eski halinden eser kalmadı. Sosyal medya hesabından eski ve yeni halini paylaşan Danla Bilic, gönderisine, "Ne diyebilirim ki seni hep seviyorum Daniela..." notunu düştü.

Damla Altun kac kilo?

Bir süredir kick-boks dersleri alan Damla Altun boyu 1.68 cm. Kilosu ise değişkenlik gösterebilmesiyle birlikte 62'lerde olduğunu ifade ediyor.

Danla Bilic eski hali kaç kilo verdi?

"TAM 9 KİLO VERDİM" Mide ameliyatı geçirdikten sonra kaç kilo verdiğini açıklamayan Danla Biliç, son çektiği videoda takipçilerine 9 kilo verdiğini duyurdu.

Danla Bilic nasil zayıfladı?

' Danla Bilic, geçtiğimiz aylarda mide küçültme ameliyatı geçirmişti. Kısa sürede kilolarından kurtulan Bilic'in eski halinden eser kalmadı. Sosyal medya hesabından eski ve yeni halini paylaşan Danla Bilic, gönderisine, "Ne diyebilirim ki seni hep seviyorum Daniela..." notunu düştü.