Cemil Bayık kimdir nerelidir?

İçindekiler:

  1. Cemil Bayık kimdir nerelidir?
  2. Karadenizli PKK lideri kimdir?
  3. Gaziantep Karayılan Kürt mü?
  4. Duran Kalkan aslen nereli?
  5. Duran Kalkan Kürt mü?
  6. Cemil Bayık kaç yaşında?
  7. Heval Cuma kimdir vikipedi?
  8. Kemal Pir nerede öldü?
  9. Esat Oktay Yıldıran nerede öldü?
  10. Şahin Bey kurt mu?
  11. Karayılan hangi cephede savaşmıştır?
  12. Mustafa Karasu aslen nereli?
  13. Muhsin Duran Kalkan kimdir?
  14. Mustafa Karasu Türk mu?
  15. Duran Kalkan Ermeni mi?

Cemil Bayık kimdir nerelidir?

Aşağıçakmak, Türkiye Cemil Bayık/Doğum yeri

Karadenizli PKK lideri kimdir?

PKK
BağlılıkHalk Kurtuluş Güçleri (HRK) (1984-1986) Kürdistan Halk Kurtuluş Ordusu (ARGK) (1986-2000) Halk Savunma Güçleri (HPG) (2000-) YJA-STAR (1984-)
Lider(ler)Murat Karayılan (de facto)
Merkez(ler)Kandil Dağları, Irak
Etkin bölgelerTürkiye, Irak, İran, Suriye
7 satır daha

Gaziantep Karayılan Kürt mü?

Asıl adı Molla Mehmet olan Karayılan 1888 yılında şu anda Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesine bağlı Höcüklü köyü Kürt Elif(ya da Elifler)mezrasında Kılçadırda doğmuş olup Besni nüfusuna kayıtlıdır.Malatyadan Pazarcık ve İslahiyeye kadar uzanan bölgede yaşayan Atmalı Aşiretinin Kabalar Oymağındandır.Hayvan sürüleri olan ...

Duran Kalkan aslen nereli?

Duran Kalkan (d. ... , Adana), PKK'nın yaşayan beş kurucusundan biri ve örgütün üst düzey yöneticilerinden olan Türk kökenli militan. Günümüzde KCK Yürütme Kurulu üyesidir.

Duran Kalkan Kürt mü?

Duran Kalkan (d. , Adana), PKK'nın yaşayan beş kurucusundan biri ve örgütün üst düzey yöneticilerinden olan Türk kökenli militan.

Cemil Bayık kaç yaşında?

66 yaşında (1955) Cemil Bayık/Yaş

Heval Cuma kimdir vikipedi?

Vail Cuma (d. 3 Ağustos 1975), defans pozisyonunda görev yapmış Mısırlı millî futbolcudur.

Kemal Pir nerede öldü?

Kemal Pir/Ölüm tarihi

Esat Oktay Yıldıran nerede öldü?

Esat Oktay Yıldıran/Öldürüldüğü tarih

Şahin Bey kurt mu?

Karayılan ve Şahin Bey bu direnişin sembol isimleri oldular. Karayılan aslen Pazarcık civarından bir Kürt köylüsüydü. Şahin Bey ise Antepli bir asker; Bolşevik Şahin de denirmiş.

Karayılan hangi cephede savaşmıştır?

Genç yaşta yalnız kalan Karayılan, kendi kendine okuma-yazmayı öğrenmiş, bir süre köy imamlığı yapmıştır.Birinci Dünya Savaşı'nda Rus Cephesinde savaşmış, çeşitli yararlıklar göstermiş ve çavuşluğa terfi ettirilmiştir.

Mustafa Karasu aslen nereli?

Mustafa Karasu, 2015 yılında Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan "en çok aranan teröristler" listesinde kırmızı bültenle aranmaktadır. Mustafa Karasu 1980 yılında Sivas'ın Gürün ilçesinde doğdu. askeri darbesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Muhsin Duran Kalkan kimdir?

Muhsin Duran KALKAN İlçe Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili İlk, Orta ve lise tahsilini Kahramanmaraş'ta tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye bölümünden 2002 yılında mezun oldu. Maliye Bakanlığında yaklaşık 2.5 yıl Vergi Denetmenliği Yardımcısı olarak görev yaptı.

Mustafa Karasu Türk mu?

Mustafa Karasu (d. , Sivas), PKK'nın üst düzey yöneticilerinden biri olan Türk kökenli militan. Avareş (Karasu) ve Hüseyin Ali kod adlarını kullanmaktadır.

Duran Kalkan Ermeni mi?

Duran Kalkan (d. , Adana), PKK'nın yaşayan beş kurucusundan biri ve örgütün üst düzey yöneticilerinden olan Türk kökenli militan. Günümüzde KCK Yürütme Kurulu üyesidir.