Tosicin karı ne öyle be?

İçindekiler:

  1. Tosicin karı ne öyle be?
  2. Dusko Tosic kiminle evli?
  3. Ozan Tufan kimin eşine?
  4. Karleusastar nereli?
  5. Adem Ljajiç sevgilisi kiminle aldattı?
  6. Tosic nereli?
  7. Adem Ljajic olayi nedir?
  8. Ljajic kiminle aldatıldı?

Tosicin karı ne öyle be?

Jelena Karleusa, "Dusko Tosic'in eşisiniz, size 'yenge' denmesine ne diyorsunuz? "sorusuna, "Yenge değil, 'süper yenge'yim. Sizden biriyim. Sırbistan'da 22 yıldır müzik kariyerimle tanınıyorum ama Türkiye'de Dusko'nun eşiyim.

Dusko Tosic kiminle evli?

Jelena Karleušae. 2008 Duško Tošić/Eşi

Ozan Tufan kimin eşine?

Kariyerine Fenerbahçe'de devam eden futbolcu Ozan Tufan ile Rojin Haspolat ise nisan ayında evlenmişti. Fenerbahçe Kulübü çifte 19.07 ayar alyans hediye etmişti.

Karleusastar nereli?

17 Ağustos 1978, Belgrad), Sırp Turbo-Folk ve Pop şarkıcısıdır. Tarkan Tevetoğlu'nun seslendirdiği Şımarık ("Žene Vole Dijamante") ve Şıkıdım ("Zovem se Jelena") olarak seslendirdi. Ludača (Halay) en başarılı çalışmalarındandır.

Adem Ljajiç sevgilisi kiminle aldattı?

Real Madrid'li Luka Jovic'in Karısını, Adem Ljajic'in de Eski Sevgilisi Olan Sırp Model Sofija Milosevic ile Aldattığı İddia Edildi.

Tosic nereli?

Zrenjanin, Sırbistan Duško Tošić/Doğum yeri

Adem Ljajic olayi nedir?

Son dakika haberi... Beşiktaş'ta yeni transferlerin gelişi sonra gözden çıkarılan Adem Ljajic'le yolalr ayrıldı. ... Barcelona forması giyen Miralem Pjanic'i kadrosuna katan Beşiktaş, dünyaca ünlü yıldızın transferine bütçe ayırabilmek ve lisans çıkartabilmek için Adem Jjajic'in sözleşmesini feshetti.

Ljajic kiminle aldatıldı?

BALKANLAR BUNU KONUŞUYOR. Real Madrid'in golcüsü Luka Jovic'in, 2014'ten bu yana süren bir ilişkisi olmasına rağmen 29 yaşındaki model Sofija Milosevic ile yakalandığı kaydedildi.