Nef sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Nef sahibi kimdir?
  2. Nef açılımı ne demek?
  3. Nef Ceo'su Kim?
  4. Erden Timur kaç yaşında?
  5. Nef kime ait?
  6. Nef Holding ne iş yapar?
  7. Erden Timur eşi kimdir?
  8. Nef Genel Müdürü Kimdir?
  9. NEF inşaat sahibi nereli?
  10. Erden Timur aslen nereli?
  11. Nef marka nedir?
  12. Nef ne şirketi?
  13. Erden Timur Kimdir Nereli?
  14. Nef nasıl bir firma?
  15. Erden Timur kimin listesinde?
  16. Nef mimari ne demek?
  17. Nef Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı kimdir?
  18. Nef ne demek kilise?
  19. Erden Timur kimdir serveti?
  20. Nef nedir Arkeoloji?

Nef sahibi kimdir?

Erden Timur, NEF markasının kurucusudur. Aynı zamanda Foldhome konseptinin de yaratıcısıdır. 2010 yılında, birçok ilkleri gerçekleştirerek yaptığı projeler sayesinde, Mersin Sanayicileri ve İş Adamları Derneği'nin (MESIAD) verdiği yılın girişimcisi ödülü almıştır.

Nef açılımı ne demek?

Nef'in açılımı var mı? Ne anlama geliyor? Nef, nefes kelimesinden geliyor. Hayatta ilk aldığımız ve son vereceğimiz şey...

Nef Ceo'su Kim?

Ürün ve hizmetlerinin kalitesi kadar iklimlendirme sektöründeki eğitim ve motivasyon çalışmaları ile de dikkat çeken Daikin, NEF CEO'su Erden Timur'u ağırladı.

Erden Timur kaç yaşında?

39 yaşında () Erden Timur/Yaş

Nef kime ait?

Timur Gayrimenkul'ün Nef markası oluşturuldu. Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş.

Nef Holding ne iş yapar?

Timur Holding markası olan ve metrekarelerle değil santimetrekarelerle çalışan Nef; insanlar için ince düşünülmüş yaşam alanları tasarlıyor. Dünyanın en iyi mimarlık ve endüstriyel tasarımcılarıyla çalışarak; Apartments, Flats, Residences, Houses, Dorms, Suites ve Offices olmak üzere 7 farklı seride projeler sunuyor.

Erden Timur eşi kimdir?

Üniversiteden sınıf arkadaşı Emine Timur ile evli olan Erden Timur, Ala Bade adında bir kız ve Yusuf Kenan adında bir erkek çocuk babasıdır. Aynı zamanda Galatasaray taraftarı olan Timur, Emre Akbaba ve Radamel Falcao transferlerinde kulübe maddi destek sağlamıştır.

Nef Genel Müdürü Kimdir?

Erden Timur - Yönetim Kurulu Başkanı - NEF Real Estate | LinkedIn.

NEF inşaat sahibi nereli?

36 yaşındaki Erden Timur, 2010'da İstanbul'a gelerek kurduğu Nef ile yazdığı başarı hikayesiyle tanındı. Yarattığı Foldhome ve Foldoffice konseptleriyle sektöre birçok ilk kazandıran Timur, 1982 yılında Mersin'de doğdu.

Erden Timur aslen nereli?

Erden Timur
Doğum Mersin, Türkiye
MilliyetTürk
EğitimTarsus Amerikan Koleji Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi
MeslekAvukat, iş insanı
5 satır daha

Nef marka nedir?

Nef, Timur Holding'in bünyesi altında yer alan bir gayrimenkul markasıdır. 2010 yılından bu yana en küçük alanları değerlendirerek yaşama katan ve insanlar için ince düşünülmüş yaşam alanları tasarlamayı amaçlayan Nef, bu hedefle çıktığı yolda kısa sürede büyük işlere imza attı.

Nef ne şirketi?

Timur Holding markası olan ve metrekarelerle değil santimetrekarelerle çalışan Nef; insanlar için ince düşünülmüş yaşam alanları tasarlıyor. Dünyanın en iyi mimarlık ve endüstriyel tasarımcılarıyla çalışarak; Apartments, Flats, Residences, Houses, Dorms, Suites ve Offices olmak üzere 7 farklı seride projeler sunuyor.

Erden Timur Kimdir Nereli?

Erden Timur
Doğum Mersin, Türkiye
MilliyetTürk
EğitimTarsus Amerikan Koleji Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi
MeslekAvukat, iş insanı
5 satır daha

Nef nasıl bir firma?

Nef, ince düşünülmüş yaşam alanları tasarlayan bir inşaat firmasıdır. Nef'in tarihçesi 2007 yılında kurulan Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş.'ye dayanmaktadır. Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. 2009 yılında Nef markasını oluşturmuştur.

Erden Timur kimin listesinde?

2018 yılında Galatasaray Futbol Takımı'nın formasına ana sponsor olan NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, sarı kırmızılı kulübe bir kez daha destek mesajı verdi. NEF'in Twitter hesabından yapılan paylaşımda Galatasaray'da seçilecek yönetime her türlü desteğin verileceği açıklandı.

Nef mimari ne demek?

Nef, bir bazilika kilisesinin merkez koridoru veya bir kilisenin arka duvarı ile kesişme noktasının en uzak noktası arasında yer alan ana gövdesi ve koridordaki transept denilen çapraz neftir.

Nef Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı kimdir?

Nef Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “İyi hikayelerin peşindeyiz. Anlatılsın, paylaşılsın ve ilham versin istiyoruz” dedi.

Nef ne demek kilise?

Kilisede apsise dik doğrultuda, birbirlerinden sütun ya da ayak dizileriyle ayrılmış, uzunlamasına mekanların her birine nef denir. ... Yan nef ise kiliselerde orta nefin yanında sütunlarla ayrılmış bölüme verilen isimdir.

Erden Timur kimdir serveti?

En Zengin 100 Türk listesi Forbes tarafından açıklandı. Erden Timur 550 milyon dolar serveti ile listede 88'nci sırada…

Nef nedir Arkeoloji?

Nef: Kilise ve bazilicalarda abside dik, birbirinden sütun veya ayaklar ile ayrılan, uzunlamasına alanların her biri. ... İlk kiliselerde bir orta nef her iki yanda, orta neften sütunlarla ayrılan birer ya da ikişer yan nef yer almaktaydı.