iPhone x suya düştü ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. iPhone x suya düştü ne yapmalıyım?
  2. iPhone x dayanıklı mı?
  3. iPhone 11 ler su geçiriyor mu?
  4. iPhone 12 Pro su geçiriyor mu?
  5. Telefon suya düştü açılmıyor ne yapmalıyım?
  6. iPhone X suya ne kadar dayanıklı?
  7. iPhone X sağlam mı?
  8. iPhone 11 Darbeye dayanıklı mı?
  9. 11 Pro suya dayanıklı mı?
  10. iPhone 12 Plus suya dayanıklı mı?
  11. Sıvı temaslı iPhone nasıl anlaşılır?
  12. Suya düşen telefonu pirinçte ne kadar beklemeli?
  13. Içine su kaçan telefon düzelir mi?
  14. iPhone 11 kırılmaya ne kadar dayanıklı?
  15. iPhone 11 sağlam mı?

iPhone x suya düştü ne yapmalıyım?

iPhone'u kapattıktan sonra içinden hattınızı çıkartın. Mikrofiber bir bez yardımı ile iPhone'u iyice kurulamaya çalışın. iPhone'un tamamen içine gömülebileceği içi pirinç dolu bir kap hazırlayın ve iPhone'u bu kabın içerisine gömün. iPhone'u pirincin içinde en az 2 -3 gün bekletin.

iPhone x dayanıklı mı?

iPhone X, suya, sıçramalara ve toza dayanıklıdır. Aygıtlar kontrollü laboratuvar koşullarında test edilmiş ve 60529 sayılı IEC standardı kapsamında IP67 derecesini elde etmiştir. Suya, sıçramalara ve toza dayanıklılık kalıcı değildir ve normal kullanıma bağlı yıpranma sonucunda azalabilir.

iPhone 11 ler su geçiriyor mu?

"iPhone 11 sıvı sıçramasına, suya ve toza karşı dayanıklıdır ve kontrollü laboratuvar koşullarında test edilmiştir ve IEC standardı 60529 kapsamında IP68 derecesine sahiptir (maksimum 2 metre derinlikte 30 dakikaya kadar).

iPhone 12 Pro su geçiriyor mu?

iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max, IEC 60529 standardına göre IP68 derecesi almıştır (30 dakikaya kadar maksimum 6 metre derinlik). iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max, IEC 60529 standardına göre IP68 derecesi almıştır (30 dakikaya kadar maksimum 4 metre derinlik). iPhone 11, IEC 60529 ...

Telefon suya düştü açılmıyor ne yapmalıyım?

Bu yüzden saç kurutma makinesini bir kenara bırakın ve cihazınızı pirinç dolu tabak içinde 48 saat bekletin. Telefonunuzu tabaktan çıkardıktan sonra eğer hala nemliyse bir bezle silin. Nemlenme telefonun içindeyse cihazı tekrar pirinç dolu tabağa koyup 24 saat daha bekleyin. Cihaz tamamen kurumuşsa, telefonu açın.

iPhone X suya ne kadar dayanıklı?

Anlayacağınız, suya ve toza dayanıklılık sertifikası IP67 olan iPhone X'da Apple, sudan gelecek felaketlerin önüne geçecek hamlelerde bulundu. IP67 sertifikası, iPhone X'un 1 metre suyun altında 30 dakika dayanabileceğinin garantisini veriyor.

iPhone X sağlam mı?

iPhone 8 ve 8 Plus, akıllı telefonların ekranlarının kırılmasına ve diğer hasarları almalarına sebep olan testlerde, iPhone X'dan daha dayanıklı olduklarını kanıtladılar.” Ünlü teknoloji sitesi CNET, Consumer Reports'un raporunun ardından kendi dayanıklılık ve düşme testini gerçekleştirdi. iPhone X, bu testte ilk kez ...

iPhone 11 Darbeye dayanıklı mı?

Cihazın her iki tarafında yer alan kameralar bıçak darbelerine karşı kendini korumayı başarıyor. Tornavida ile zorlandığında ise altıncı seviyeye kadar dayanırken, yedinci seviden itibaren kamera lensleri hasar almaya başlıyor.

11 Pro suya dayanıklı mı?

iPhone 11 telefonlar 2 metre derinlikteki suda 30 dakikaya kadar dayanabiliyor. Diğer iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max telefonlar ise en fazla 4 metre derinlikteki suda 30 dakikaya dayanabiliyor.

iPhone 12 Plus suya dayanıklı mı?

Günümüzde, özellikle amiral gemisi olarak adlandırdığımız cihazlarda IP68 toza ve suya karşı dayanıklılık sertifikaları bulunuyor. Apple'ın yeni nesil iPhone modeli iPhone 12'de de suya karşı dayanıklılık bulunuyor.

Sıvı temaslı iPhone nasıl anlaşılır?

iPhone'da ve çoğu iPod aygıtında dıştan görebileceğiniz Sıvıyla Temas Göstergeleri (LCI) vardır. LCI suyla veya su içeren bir sıvıyla temas ettiğinde etkinleşir. Gösterge normalde beyaz veya gümüş rengindedir, ancak suya veya su içeren sıvıya maruz kaldığında tamamen kırmızı olur.

Suya düşen telefonu pirinçte ne kadar beklemeli?

Telefonunuzu pirinç içerisinde görünmeyecek şekilde 48 saat bekletin. 48 saatin sonunda iç yüzeyde nemlenme fark ederseniz telefonu tekrar pirince koyun. Telefonun kuruduğuna emin olduktan sonra parçaları birleştirip telefonu kapalı haldeyken şarja takın ve şarjın tam olarak dolmasını bekleyin.

Içine su kaçan telefon düzelir mi?

Telefonunuzu yetkili bir servise götürün. Servisler bazen suya düşen telefonları tamir edebiliyorlar ama telefonun ıslandığı gerçeğini gizlemeyin. Telefonu açmaya çalışmayın! Eğer bu işin eğitimini almadıysanız telefonu açmaya çalışmayın.

iPhone 11 kırılmaya ne kadar dayanıklı?

​​​​​​​​Ürünün tamamı camdır. Gerçek 9H Sağlamlık, kenarların kırılma olasılığı diğer camlara karşı daha düşüktür. Uzun ömürlüdür. Maximum seviyede çizilmeleri önler.

iPhone 11 sağlam mı?

iPhone11'in ise yapısı gereği 11 Pro ve 11 Pro Max kadar dayanıklı olması beklenmiyordu. ... Lakin iPhone 11 de pek çok tehdit altında en az 11 Pro ve 11 Pro Max kadar dayanıklı olduğunu kanıtladı.