Metrobüs 34G nereye gider?

İçindekiler:

  1. Metrobüs 34G nereye gider?
  2. Beylikdüzü Söğütlüçeşme Metrobüs kaç durak?
  3. 34Z nereye gidiyor?
  4. Beylikduzu Sogutlucesme kac dk?
  5. Zincirlikuyu Kadıköy nasıl gidilir?
  6. Metrobüs baştan sona kaç dk?
  7. Metrobüs Söğütlüçeşme Zincirlikuyu kaç dakika?
  8. Uzunçayıra hangi otobüs gider?
  9. Beylikdüzü'ne giden iett?
  10. Zincirlikuyu metrobüsten Kadıköye nasıl gidilir?
  11. Kadıköy Marmaray ile nasıl gidilir?

Metrobüs 34G nereye gider?

34G (Metrobüs) 34G otobüs hattının ilk durağı Beylikdüzü Sondurak olup son durağı Söğütlüçeşme durağıdır. 34G (Beylikdüzü > Söğütlüçeşme), her gün çalışıyor.

Beylikdüzü Söğütlüçeşme Metrobüs kaç durak?

Metrobüs 34G Hattı Beylikdüzü (TÜYAP) – Söğütlüçeşme arasında çalışır. Bu hatta toplam 44 durak bulunmaktadır. Her gün gece 01:00 – 05:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

34Z nereye gidiyor?

34Z (Metrobüs) 34Z otobüs hattının ilk durağı Söğütlüçeşme olup son durağı Zincirlikuyu durağıdır. 34Z (Söğütlüçeşme > Zincirlikuyu), her gün çalışıyor.

Beylikduzu Sogutlucesme kac dk?

Metrobüsün 50. kilometresi Beylikdüzü İstasyonu olurken, Beylikdüzü-Söğütlüçeşme arası 83 dakika sürecek. Yeni eklenen hatlarla beraber metrobüs hattındaki istasyon sayısı 33'ten 44'e çıkacak.

Zincirlikuyu Kadıköy nasıl gidilir?

Avrupa yakasından gelmek isteyenler ise Hacıosman – Yenikapı metrosu ile Zincirlikuyu durağında inip Söğütlüçeşme durağında 34 A Cevizlibağ – Söğütlüçeşme, 34 AS Avcılar – Söğütlüçeşme, 34 G Beylikdüzü – Söğütlüçeşme veya 34 Z Zincirlikuyu – Söğütlüçeşme nolu metrobüslerden birine binerek direk Kadıköy'e ulaşabilirler.

Metrobüs baştan sona kaç dk?

İki durak arası ortalama 1 km kadar olup, metrobüsün bir duraktan hareket edip diğer durağa ulaşması (durakta bekleme süresini de hesaba katarsak) yaklaşık 1,5-2 dakika sürmektedir. Siz de ortalama seyahat sürenizi ( gideceğiniz durak sayısı * 2 ) formülüyle yaklaşık olarak hesaplayabilirsiniz.

Metrobüs Söğütlüçeşme Zincirlikuyu kaç dakika?

Zincirlikuyu metrobüs'ten – Söğütlüçeşme metrobüs'e 10-15 dk. Beylikdüzü metrobüs'ten – Söğütlüçeşme metrobüs'e 80-90 dk.

Uzunçayıra hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Uzunçayır Metrobüs Durağı yakınından geçiyor: 14A, 15BK, 16F, BEYLIKDÜZÜ - SÖĞÜTLÜÇEŞME, CEVIZLIBAĞ - SÖĞÜTLÜÇEŞME.

Beylikdüzü'ne giden iett?

  • 76 BEYLİKDÜZÜ - BAKIRKÖY. Hattın detayına git.
  • 76BA BÜYÜKÇEKMECE - AVCILAR METROBÜS. Hattın detayına git.
  • 76C BÜYÜKÇEKMECE - BAKIRKÖY. Hattın detayına git.
  • 76G GÜRPINAR - AVCILAR METROBÜS. ...
  • 76TM TEPEKENT - AVCILAR METROBÜS. ...
  • 145T BEYLİKDÜZÜ - TAKSİM. ...
  • 303A SİLİVRİ - AVCILAR METROBÜS. ...
  • 303C SİLİVRİ CEZAEVİ - AVCILAR.
Daha fazla öğe...

Zincirlikuyu metrobüsten Kadıköye nasıl gidilir?

Metrobüs numaraları 34 A Cevizlibağ – Söğütlüçeşme, 34 AS Avcılar – Söğütlüçeşme, 34 G Beylikdüzü – Söğütlüçeşme, 34 Z Zincirlikuyu – Söğütlüçeşme nolu metrobüslerinden birine binerek Söğütlüçeşme durağında ininiz. Oradan yürüyerek Kadıköye geçiş yapabilirsiniz.

Kadıköy Marmaray ile nasıl gidilir?

Ayrılıkçeşmesi, Üsküdar, Sirkeci, Yenikapı ve Kazlıçeşme durakları bulunan Marmaray ile Kadıköy'e ulaşım sağlamak için; Ayrılıkçeşmesi durağında indikten sonra, metro bağlantısını kullanarak, bir durak sonra Kadıköy durağında inebilirsiniz. Marmaray durakları arası ulaşım, ortalama 4 dakika sürmektedir.