Dünyanın en iyi cep telefonu hangisi?

İçindekiler:

  1. Dünyanın en iyi cep telefonu hangisi?
  2. Dünyanın en iyi telefonu kaç para?
  3. Dünyanın en kaliteli telefon markası nedir?
  4. Türkiye'de en pahalı cep telefonu hangisi?
  5. Türkiye'de en pahalı telefon hangi telefon?

Dünyanın en iyi cep telefonu hangisi?

Akıllı telefonlar üzerine yapılan bir araştırmanın sonuçlarına göre Apple'ın iPhone 12 Pro Max, 2021'in en iyi telefonu oldu. Consumer Reports tarafından her yıl hazırlanan araştırmada Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G en iyi Android tabanlı telefon seçildi.

Dünyanın en iyi telefonu kaç para?

Dünyanın en pahalı telefonu Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond Edition'dır. Değeri topalamda 48,5 milyon dolar. Falcon Süpernova, 2004 yılında piyasaya sürülmüştür. Yirmi dört karat altınla kaplı ve arkasında büyük bir pembe elmasla süslenmiş ve özelleştirilmiş bir iPhone 6'dır.

Dünyanın en kaliteli telefon markası nedir?

1. Samsung – Dünyanın En İyi 10 Cep Telefonu Markası 2021. Merkezi Samsung kasabasında bulunan Samsung Electronics, Güney Koreli bir şirkettir ve Samsung grubunun bir yan kuruluşudur. Samsung , 2021 yılında dünyanın bir numaralı cep telefonu markasıdır.

Türkiye'de en pahalı cep telefonu hangisi?

Apple'ın Türkiye'deki en pahalı telefonu olan 512 GB iPhone 11 Pro Max, 14.999 TL'lik fiyatıyla halen en üstte yer alıyor.

Türkiye'de en pahalı telefon hangi telefon?

Samsung'un resmi internet mağazasındaki yeni fiyatlara göre 128GB'lık model 79GB'lık model ise 9299 TL. Şu an Türkiye piyasasında satın alınabilecek en pahalı telefon 512GB'lık Note 9. Henüz iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR'ın Türkiye fiyatları açıklanmadı.