Post doktora Bursu ne kadar?

İçindekiler:

  1. Post doktora Bursu ne kadar?
  2. Tübitak Postdoc bursu ne kadar?
  3. Post Doc kaç yıl?
  4. Post Doc Positions nedir?
  5. Tübitak 2214 nedir?
  6. Post doktora nasıl yapılır?

Post doktora Bursu ne kadar?

Akademi Konseyi tarafından belirlenen aylık burs. En çok iki kez bir haftaya kadar yurt içinde ve program süresinde en çok iki kez iki haftaya kadar yurt dışında düzenlenecek uluslararası bilimsel etkinliklere katılma desteği. Talep halinde yurt dışında yapılacak araştırmalar için 10.000 dolar.

Tübitak Postdoc bursu ne kadar?

Bu program kapsamında verilen destekler aşağıdaki gibidir. + Araştırma bursu (Tam Burs: 6.000 TL/aylık, Kısmi Burs: 1.600 TL, + Araştırma desteği (En fazla 60.000 TL), + Danışmanlık ücreti: 1.000 TL / Rapor Dönemi.

Post Doc kaç yıl?

Bu programda postdoc olarak çalışmanız için iki yıl destek verilmektedir. Bu sürenin tamamı ya da en fazla bir yılı yurt dışında olacak şekilde değerlendirilebilinir.

Post Doc Positions nedir?

doktora sonrası araştırmalar yapan kişiye ecnebi memleketlerinde verilen isim. akademide en az destek alan ve is guvenligi en az olan arastirmaci grubu. genellikle projeler/kontratlar alti ay ile iki yil arasidir. uc yillik postdoc pozisyonlari cok nadirdir ve genellikle universite disi fonlara baglidir.

Tübitak 2214 nedir?

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen 2214/A Yurt Dışı Doktora Sırası Araştırma Burs Programı ve 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı başvuruları başladı. ... Başvurular ebideb.tubitak.gov.tr adresinden yapılacaktır.

Post doktora nasıl yapılır?

Doktorasını veya tıpta/diş hekimliğinde uzmanlığını tamamlamış herkes Postdoc yapmak için başvuru yapabilir. Ancak doktora unvanını kazandıktan sonra belirli bir süre içinde başvurulması gerekmektedir. Bu yüzden başvuru yapacağınız programın başvuru koşullarını dikkatli bir şekilde incelemeniz gerekmektedir.