Siri ile konuşulanlar kayıt oluyor mu?

İçindekiler:

  1. Siri ile konuşulanlar kayıt oluyor mu?
  2. Siri ye 108 dersek ne olur?
  3. Siri bizi dinliyor mu?
  4. Siri hangi tuşla açılır?
  5. Siri nedir ne işe yarar?

Siri ile konuşulanlar kayıt oluyor mu?

9. Siri tüm konuşmalarınızı kayıt altına alır ve onları özel bir veri tabanına gönderir. 2019 yazına kadar Apple Siri ile yapılan tüm kayıtları dinliyordu. Apple kişilerin özel konuşmalarını kaydedip dosyaları üçüncü kişilere gönderiyordu. ... Eğer gizliliğinize önem veriyorsanız Siri'yi ve konum bilgilerinizi kapatın.

Siri ye 108 dersek ne olur?

Siri'ye 108 dediğiniz zaman bunu bir acil durum çağrısı olarak algılıyor ve geri sayım başlatarak Amerika'da 911, İngiltere'de 999 ve ülkemizde de 112'yi aramaya başlıyor. ... Bu nedenle Siri'ye küfür etmeyin.

Siri bizi dinliyor mu?

Siri her zaman dinliyor mu? "Hey Siri" demediğim zamanlarda Siri'nin beni dinlemesini önlemek amacıyla neler yapıyorsunuz? Hayır. Siri yalnızca aygıtınızı tetiklediğinizde etkinleşerek Apple'a ses kaydı gönderecek şekilde tasarlanmıştır.

Siri hangi tuşla açılır?

Siri'nin uyanması için artık tek yapmanız gereken cihazınızın sağ tarafında bulunan yan düğmeye bir saniye veya daha uzun basılı tutmak.

Siri nedir ne işe yarar?

Siri ile tıpkı bir arkadaşınızla konuştuğunuz tonda ve dilde konuşarak ondan mesaj göndermesini, telefonla birini aramasını veya bir uygulama indirmesini isteyebilirsiniz. ... Siri eller serbest olarak kullanılabildiği için, otomobilinizdeyken rahatça yol tarifi alabilir ve tahmini varış sürenizi kolayca öğrenebilirsiniz.