Türk Telekom hediye veriyor mu?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom hediye veriyor mu?
  2. Türk Telekom 2020 hediye internet nasıl yapılır?
  3. Turktelekom internet nasil kazanilir?
  4. Türk Telekom iPhone 11 veriyor mu?
  5. Türk Telekom iPhone 12 veriyor mu?
  6. Turk Telekoma hediye internet nasil yapilir?
  7. Turk Telekom Internet arıza numarası kaç?
  8. Türk Telekom iPhone 11 Kaç para?
  9. Türk Telekom iPhone 12 kaç TL?
  10. Türk Telekom iPhone 12 kampanyası nedir?

Türk Telekom hediye veriyor mu?

Türk Telekom, bu kapsamda hayata geçirdiği “Yılların Hediyesi” kampanyasıyla 4.5G hat sahibi müşterilerine 30 GB'a kadar ücretsiz mobil internet hediye ediyor. Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcılar, Türk Telekom Online İşlemler uygulamasından veya YILLAR yazıp 5555'e SMS göndererek kampanyaya katılabiliyorlar.

Türk Telekom 2020 hediye internet nasıl yapılır?

ISTE yazıp, Hediye İnternet talep etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve istenen internet miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433'e göndermeniz yeterlidir. *100# içindeki "İşlemler" menüsünden Hediye İnternet talep etme veya gönderme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Turktelekom internet nasil kazanilir?

Türk telekom bedava internet kazanmak için yapabileceğiniz yöntemlerden biride otomatik ödeme talimatı vermek. Hemen otomatik talimat vererek E-fatura abonesi olursanız anında haftalık 1 GB internet kazanabilirsiniz. Bedava internet kazanmak için hemen telefonunuzdan 1GB e-mail adresiniz yazıp 3008 göndermeniz yeterli.

Türk Telekom iPhone 11 veriyor mu?

​​Yepyeni ultra geniş açılı çift kamerasıyla iPhone 11 Türk Telekom'da! En az 6 aydır Türk Telekom abonesi olunması gerekmektedir. (Kampanyanın alınabilmesi için sözleşme tarihi üzerinden en az 6 ay geçmiş olmalıdır.)

Türk Telekom iPhone 12 veriyor mu?

Kampanyamızdan Mobil Bireysel faturalı ve Mobil Kurumsal faturalı hat aboneleri en az 12 ay süre ile tarifelerinde kalma taahhüdü vererek faydalanabilecektir. Kampanya Türk Telekom Bireysel/Kurumsal Mobil müşterileri için tarihine kadar geçerlidir.

Turk Telekoma hediye internet nasil yapilir?

ISTE yazıp, Hediye İnternet talep etmek istediğiniz kişinin telefon numarasını ve istenen internet miktarını aralarında boşluk bırakarak 9433'e göndermeniz yeterlidir. *100# içindeki "İşlemler" menüsünden Hediye İnternet talep etme veya gönderme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Turk Telekom Internet arıza numarası kaç?

Ttnet telefon arıza bildirimi yaptırmak ve teknik destek almak için 4 ya da 4 numarasından müşteri hizmetlerine ulaşım sağlayarak arıza tamir talebinde bulunabilirsiniz.

Türk Telekom iPhone 11 Kaç para?

​​Yepyeni ultra geniş açılı çift kamerasıyla iPhone 11 Türk Telekom'da!
Cihaz Marka/ModelAylık Ödeme TutarıÜrün Rayiç Bedeli (Vergiler Dahil)
iPhone 11 64GB2.666 TL7.998 TL

Türk Telekom iPhone 12 kaç TL?

Cihaz Marka/ModelAylık Ödeme TutarıÜrün Rayiç Bedeli (Vergiler dahil)
iPhone 12 64GB2.750 TL*8.250 TL
iPhone 12 64GB706 TL16.944 TL

Türk Telekom iPhone 12 kampanyası nedir?

* Kampanya katılımı için 4.000 TL ön ödeme yapılması zorunludur. Yukarıdaki fiyat 4.000 TL ön ödeme yapıldığı durumda geçerli faturaya yansıyacak aylık tutardır. Hayalinizdeki akıllı telefona, eski telefonunuzu getirerek ve Türk Telekom'da kalmaya en az 12 ay söz vererek indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.