Mehmet Bozdağ'ın babası kimdir?

İçindekiler:

  1. Mehmet Bozdağ'ın babası kimdir?
  2. Mehmet Bozdağ ve eşi kimdir?
  3. Dr Mehmet Bozdağ kimdir?
  4. Mehmet Bozdağ ne iş yapıyor?
  5. Bozdağ yapım kimin?
  6. Zekeriya Bozdağ nereli?
  7. Bozdağ Film kime ait?
  8. Kuruluş Osman yapımcısı Mehmet Bozdağ kimdir?
  9. Mehmet Bozdağ kaç para kazanıyor?
  10. Tekden Koleji nerelerde var?
  11. Tekden Koleji ne zaman kuruldu?

Mehmet Bozdağ'ın babası kimdir?

İlhan Bozdağ Mehmet Bozdağ/Babalar

Mehmet Bozdağ ve eşi kimdir?

Mehmet Bozdağ
EğitimSakarya Üniversitesi
MeslekSenarist, Prodüktör, Yönetmen
Etkin yıllar2009–günümüz
EvlilikAslı Zeynep Peker
4 satır daha

Dr Mehmet Bozdağ kimdir?

tarihinde Kayseri'de doğan Mehmet Bozdağ, son dönem ortaya koyduğu yapımlarla adından sıkça söz ettirmeye başladı. İlk, orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladıktan sonra Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek lisansını da aynı üniversitede Sosyoloji Bölümü'nde tamamlamıştır.

Mehmet Bozdağ ne iş yapıyor?

Senarist Televizyon YapımcısıYazar Mehmet Bozdağ/Meslekleri

Bozdağ yapım kimin?

Mehmet Bozdağ (1983), Bozdağ Film Yönetim Kurulu Başkanı, Film Yapımcısı, Senarist. Kayseri doğumlu olan Bozdağ, Sakarya Üniversitesi Tarih bölümü mezunu olup Yüksek Lisansını aynı üniversitede Sosyoloji alanında tamamlamıştır.

Zekeriya Bozdağ nereli?

Kayseri, Bünyan doğumlu büyük ses ve saz sanatçısı Zekeriya Bozdağ'ın taş plağından dijital ortama geçirmiş olduğum "Gurbet elde hasta düştüm" isimli maya tarzında eser.

Bozdağ Film kime ait?

Mehmet Bozdağ (1983), Bozdağ Film Yönetim Kurulu Başkanı, Film Yapımcısı, Senarist. Kayseri doğumlu olan Bozdağ, Sakarya Üniversitesi Tarih bölümü mezunu olup Yüksek Lisansını aynı üniversitede Sosyoloji alanında tamamlamıştır.

Kuruluş Osman yapımcısı Mehmet Bozdağ kimdir?

Mehmet Bozdağ (1983), Bozdağ Film Yönetim Kurulu Başkanı, Film Yapımcısı, Senarist. ... Profesyonel kariyerine “Ustalar, Âlimler, Sultanlar” isimli belgesel niteliğindeki filmin yapımcılığı ve senaristliği ile adım atmıştır. Şu anda Kuruluş 'Osman' isimli dizinin yapımcılığını ve senaristliğini yürütmektedir.

Mehmet Bozdağ kaç para kazanıyor?

CHP İzmir Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu üyesi Atila Sertel, TRT'nin dizilere ödediği ücretleri açıkladığı konuşmasında "TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren'in tavsiyesi ile kanalla çalışmaya başlayan Diriliş dizisinin senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ'a da bölüm başı 1 milyon 100 bin lira ücret ödeniyor" ...

Tekden Koleji nerelerde var?

Sosyal Medya Platformlarımız
  • Kayseri Kampüsü
  • Küçükyalı İstanbul Kampüsü
  • Edremit Kampusu.

Tekden Koleji ne zaman kuruldu?

İlkokul, İstanbul, Maltepe, Aydınevler Mah. 2006 yılında 5 eğitimci, iki doktor ve bir mühendisten oluşan ortaklık yapısı ile Kayseri'de İlköğretim okulu açılmıştır. Açıldığı ilk yılda büyük bir ilgi görmüş ve 447 öğrenci ile eğitime başlamıştır.