Lotus Lace sütyen ne demek?

İçindekiler:

  1. Lotus Lace sütyen ne demek?
  2. Lotus kalıp sütyen nedir?
  3. Lotus Premium sütyen nedir?
  4. Penti Lotus sütyen dolgulu mu?
  5. Cocktail sütyen nedir?
  6. Velvet sütyen nedir?
  7. Super Push up ne demek?
  8. Push up sütyen ne demektir?
  9. Hangi sütyen küçük gösterir?
  10. Bando sütyen nedir?
  11. Light Bra ne demek?
  12. Lace sütyen ne demek?

Lotus Lace sütyen ne demek?

Penti Lotus Lace Sütyen son derece zarif bir iç giyim ürünüdür. ... Dolgusuz bir sütyendir ancak Penti'nin lifting özelliği ile dolgusuz olmasına rağmen dik tutma özelliği vardır. Göğüsleri kaldırır ve olduğundan daha dik gösterir. Bu da vücut hatlarınızın çok daha orantılı ve kıvrımlı görünmesine yardımcı olur.

Lotus kalıp sütyen nedir?

Bu harika sütyen mükemmel toparlama etkisi ile göğüslerinize yuvarlak bir form verir. Kaymaz silikon bantları straplez kullanımlarda ekstra konfor sağlar. Balenli ve dolgusuzdur. Askıları çıkarılabilir.

Lotus Premium sütyen nedir?

Penti Lotus Premium Sütyen rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan eşsiz bir iç çamaşırıdır. Dolgusuz olmasına rağmen lifting etkisi ile göğüslerinizi dik tutar. Göğüslerinizi mükemmel şekilde toparlar ve hafifliğiyle üstün rahatlık sağlar. Siyah rengi diğer iç çamaşırlarınızla kombinlemeye imkan sunar.

Penti Lotus sütyen dolgulu mu?

1. Uzun süredir kullandığım ve baya memnun kaldığım sütyen modeli. Dolgusuz olması ve göğsün nerdeyse tamamını kapatması çok rahat olmasını sağlıyor.

Cocktail sütyen nedir?

Cocktail sütyen tamamen dikişsizdir ve göğüslere iyi form verir. Straplez kesimli olan sütyenin silikon bantları kaymayı önler ve bu sayede askısız da kullabilirsiniz.

Velvet sütyen nedir?

Lotus Velvet Sütyen yumuşak dokusu, zarif rengi ve dikkat çeken özellikleri ile vazgeçilmez sütyen modelleri arasında yer alıyor. ... Farklı beden ve cup seçeneklerine sahip olan Lotus Velvet Sütyen modeli lifting özelliği ile göğüslerin olduğundan daha dik ve hoş gözükmesini sağlıyor.

Super Push up ne demek?

Göğüsleri büyük göstermek için en az maliyetli ve en pratik yöntemlerden biri Push Up sütyen kullanmaktır. ... Sütyenin alt ve yan kısımlarında bulunan dolgu, göğsü sıkıştırarak yukarı doğru kaldırır. Kaldırma özelliği nedeniyle dolgulu, destekli yada push up sütyen olarak da bilinir.

Push up sütyen ne demektir?

Göğüsleri büyük göstermek için en az maliyetli ve en pratik yöntemlerden biri Push Up sütyen kullanmaktır. ... Sütyenin alt ve yan kısımlarında bulunan dolgu, göğsü sıkıştırarak yukarı doğru kaldırır. Kaldırma özelliği nedeniyle dolgulu, destekli yada push up sütyen olarak da bilinir.

Hangi sütyen küçük gösterir?

Göğüsleri küçük gösteren sütyenler, toparlayıcı sütyenlerdir. Göğüslerinizi tamamen saran toparlayıcı sütyenler, yalnızca daha küçük göstermez, aynı zamanda daha dik gösterir. Minimizer sütyen alırken, kaliteli bir markadan, iyi tasarlanmış bir model almanız mümkün.

Bando sütyen nedir?

Bando sütyen modelleri aslında göğüs çevresini sarım sarmalayan bir kumaş parçası olarak düşünülebilir. Daha çok yazlık elbiseler ve tank tişörtler içerisine giymek için uygun olan ve herhangi bir destek sağlamayan modellerden olduğundan, küçük göğüslü kadınlar için daha uygundur.

Light Bra ne demek?

Penti Light Bra Sütyen tamamen iç giyimdeki konforunuz düşünülerek özel olarak tasarlanmış bir üründür. Bu sütyenin yumuşacık cup'ları gün içinde kendinizi son derece rahat hissetmenizi sağlar. Özel dokusu hafiftir ve teninizin nefes almasını sağlar. ... Her kadının rahatlıkla tercih edebileceği bir Penti ürünüdür.

Lace sütyen ne demek?

Laluce Lace Sütyen, lifting özelliği sayesinde göğüsleri alt kısımlardan destekleyerek yukarı kaldırır ve hacimli bir görünüm oluşturur. ... Dantel ve tül kumaşın mükemmel uyumunu birlikte sunan Laluce Lace Sütyen, ön kısmındaki küçük fiyonk detayı ile şık ve çekici bir hava yaratır.