Beyaz masa ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Beyaz masa ne işe yarar?
  2. Beyaz Masa hangi şikayetlere bakıyor?
  3. Ibb beyaz masa hangi konularla ilgilenir?
  4. Belediye mavi masa ne iş yapar?
  5. Beyaz Masa hangi birime bağlı?
  6. Alo 153 neye bakar?
  7. IBB Şikayet Nasıl Yapılır?
  8. Belediyeye şikayet nasıl yapılır?
  9. Beyaz Mavi Masa uygulaması nedir?
  10. Belediyede beyaz masa ne iş yapar?
  11. 153 Beyaz Masa kaça kadar açık?
  12. İBB kime şikayet edilir?
  13. İBB ye nasıl ulaşabilirim?

Beyaz masa ne işe yarar?

Beyazmasa Ön Büro Beyaz masa'ya bizzat başvuran kişi veya kurumlarla ilgilenme, onları talepleri doğrultusunda yönlendirme ve başvurularına anında çözüm üretme birimidir.

Beyaz Masa hangi şikayetlere bakıyor?

Alo 153'e ulaşan vatandaşlar ücretsiz talep, maddi yardım başvurusu ve sokak hayvanları gibi aklınıza gelebilecek her türlü şikayeti buraya iletiyor.

Ibb beyaz masa hangi konularla ilgilenir?

ALO 153, başta engellilerin olmak üzere her kesimden kişiye her türlü konudaki sorunlara çözüm sağlaması için oluşturulmuş bir sistemdir. Beyaz Masa ya da Alo 153 Türkiye genelinde belediyelerce uygulanmakta olan talep, öneri ve şikayet değerlendirme birimidir.

Belediye mavi masa ne iş yapar?

Vatandaşlarımızın 7 gün/24 saat ulaşarak sorun, görüş ve taleplerini iletebildiği Hizmet Birimi'dir. Ankara halkına her konuda yol göstermeyi amaç edinen Mavi Masa, kendisine ulaşan tüm sorun, görüş ve talepleri çözülmesi için ilgili birimlere ileten ve takibini yapan koordinasyon merkezidir.

Beyaz Masa hangi birime bağlı?

İBB Hizmet Birimi: Beyaz Masa.

Alo 153 neye bakar?

153 numarası pek çok birey tarafından gün içerisinde aranabilir. 153, belediyelerce uygulanan bir çağrı merkezi hattıdır. Şikayet, öneri ve talepler için 153 numarası aranıyor.

IBB Şikayet Nasıl Yapılır?

Portal - İstanbul Büyükşehir Belediyesi. Yapılan başvurular, resmi çalışma gün ve saatlerinde işleme alınacaktır. Acil başvurularınız için, 7 gün 24 saat aktif olan ALO 153 Çağrı Merkezimizi aramanız rica olunur!

Belediyeye şikayet nasıl yapılır?

Belediye Şikayet Birimleri / İletişim Numaraları İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı İletişim Adresleri Tel: 0312 418 14 83 Mail: [email protected] Adres İnönü Bulvarı No: 4 Bakanlıklar/ANKARA Bunun haricinde Belediyeleri şikayet edebileceğiniz merci olrak il valilikleri bulunmaktadır.

Beyaz Mavi Masa uygulaması nedir?

Beyaz ve Mavi Masa'lar, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün bünyesinde hizmet veren, belediye birimlerinin çözmesi gereken sorunlarınızı, dilekçeye dökerek ilgili birimlere gönderen bir hizmettir. Dilekçenizin takibini de yaparak çözüme ulaştırır.

Belediyede beyaz masa ne iş yapar?

Beyaz Masa, kent sakinlerinin her türlü şikâyet, istek ve görüşlerini iletebilecekleribir belediye birimi. 24 saat hizmet veren bu birim onlara ulaşan tüm görüş ve talepleri değerlendirmeye alarak çözüm üretmeyi ve verilen hizmetlerin daha verimli hale getirilmesini amaçlıyor.

153 Beyaz Masa kaça kadar açık?

Acil başvurularınız için, 7 gün 24 saat aktif olan ALO 153 Çağrı Merkezimizi aramanız rica olunur!

İBB kime şikayet edilir?

Acil başvurularınız için, 7 gün 24 saat aktif olan ALO 153 Çağrı Merkezimizi aramanız rica olunur!

İBB ye nasıl ulaşabilirim?

İBB'nin; WhatsApp (0 5521530034) ve WebChat (Beyazmasa.ibb.gov.tr) gibi yeni iletişim kanalları ile birlikte 7/24 belediyecilik hizmeti sunan deneyimli ekibi, ulusal ve uluslararası düzeyde model oluyor.