Kız Kardeşim Mommo ne anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Kız Kardeşim Mommo ne anlatıyor?
  2. Kız Kardeşim Mommo filmi nerede çekildi?
  3. Mommo kardeşim gerçek hikayesi nerede çekildi?
  4. Momo filmi nerede çekildi?
  5. MO MO ne demek?
  6. Momo Kitabı nasıl bir kitap?
  7. Momo kitabı kaç yaşa uygun?
  8. Momo kitap ne zaman yazıldı?
  9. Momo kitabı roman mı?
  10. Duman Adamlar hangi kitapta?

Kız Kardeşim Mommo ne anlatıyor?

Kız kardeşim mommo, Konya'da yaşayan iki küçük öksüz kardeşin gerçek hayat hikayesini konu alıyor. Ayşe (Elif bülbül) ve Ahmet (Mehmet bülbül) annelerinin gidişinin ardından birde babaları (Mustafa Uzunyılmaz) tarafından terk edilmişlerdir. Dedeleriyle (Mete Dönmezer) kalan çocuklar, baba özlemi çekmektedir.

Kız Kardeşim Mommo filmi nerede çekildi?

Köy yaşamını ve kardeşler arası iletişimi anlatan bu duygusal film sürpriz bir finalle bitiyor. Hüyük'te çekilen 'Kız Kardeşim Mommo' isimli sinema filmi ise büyük beğeni topladı. Filmin festivallerde ödül alması bekleniyor. Mommo Kız Kardeşim filmi baştan sona Hüyük'e bağlı Çavuş Beldesi'nde çekildi.

Mommo kardeşim gerçek hikayesi nerede çekildi?

Konya'nın Hüyük İlçesinin Çavuş Kasabası'nda çekilen filmde yöre insanı rol aldı. Gerçek bir hikayeden yola çıkılarak yazılan senaryo, gerçek mekanlarında çekildi. Filmin kahramanı iki çocuk, bölgedeki okullar taranarak seçildi.

Momo filmi nerede çekildi?

atalay tasdiken'in senaryosunu yazdığı ve yönettiği sinema filmi. konya'da çekilmiş. başrolde iki çocuk oynamakta, onlar dışında mehmet usta, mustafa uzunyılmaz ve mete dönmezer gibi isimler de oynamakta. müzikleri üstat erkan oğur yapmış. ocak veya şubat gibi vizyona girmesi beklenilmektedir.

MO MO ne demek?

Hayali, korkunç yaratık. Gerçekdışı korkunç varlık, öcü. momo, 4 karakter ile yazılır.

Momo Kitabı nasıl bir kitap?

Momo, ismi de kendi gibi sıcak bir masal romanı... Öncelikle büyüklerin okuması gereken bir masal bu. Büyük bir kentin harabesinde yaşayan, dostlarından başka kimsesi ve hiçbir şeyi olmayan, çok iyi dinleme özelliği olan küçük kız Momo. Küçük ama bir sürü büyük işleri olacak bu kızın.

Momo kitabı kaç yaşa uygun?

Michael Ende´nin yazdığı hikaye küçük kız Momo´nun, ya da zaman hırsızlarının ve çalınmış zamanı insanlara geri getiren çocuğun tuhaf öyküsü... Bana kalırsa "zaman" ve "insan" üzerine mükemmel bir hikaye. Tüm yetişkinler, tüm ebeveynler ve 10 yaş üzeri tüm çocuklar okumalı...

Momo kitap ne zaman yazıldı?

Momo (roman)
Momo : oder Die seltsame geschichte von den Zeit-Dieben und von dem Kind, das den Menschen die gestohlene zeit zuruckbrachte
İngilizce kitap kapağı
KonuÇocuk
TürFantastik roman
Yayım1973 (özgün) 2004 (Türkçe)
8 satır daha

Momo kitabı roman mı?

“Michael Ende'nin romanları uzun yıllardır 'kült kitaplar' arasında.” “Momo, hem çocuklar hem de yetişkinler için bir masal niteliğinde.” “Michael Ende'nin hayal gücü ve fantazyalarla dolu bu masal-romanı dünya çapında bir başarıya ulaştı ve klasikleşti.”

Duman Adamlar hangi kitapta?

Özet: “Momo” adlı kitap üç bölümden oluşmaktadır. Bu bölümler sırasıyla “Momo ve Arkadaş- ları”, “Duman Adamlar” ve “Saat Çiçekleri” şeklindedir.