Lustral ne zaman işe yarar?

İçindekiler:

  1. Lustral ne zaman işe yarar?
  2. Lustralın faydaları nelerdir?
  3. Lustral ne işe yarar Ekşi?
  4. Lustral en az kaç ay kullanılır?
  5. Lustral mide bulantısı yapar mı?
  6. Lustral en fazla kaç mg alınmalı?
  7. Prozac hangi ilaçlarla kullanılır?
  8. Lustral gece içilir mi?

Lustral ne zaman işe yarar?

Lustral yetişkin bireylerde depresyon, kaygı bozuklukları, panik atak, travma sonrası stres bozuklukları ve obsesif kompulsif bozukluk (OKB) tedavisinde kullanılır. Ayrıca, doktor kararıyla 6-18 yaş arasındaki çocuk ve ergenlerdeki obsesif kompulsif bozukluk tedavisinde de kullanılabilen bir antidepresan ilaçtır.

Lustralın faydaları nelerdir?

Lustral ne işe yarar?
  • Depresyon.
  • Panik bozukluklar.
  • Sosyal anksiyete bozuklukları
  • Travma sonrası stres bozuklukları
  • Obsesif kompülsif bozukluk (6-18 yaş arası çocuklar da dahil) hastalıklarının tedavisinde kullanılmaktadır.

Lustral ne işe yarar Ekşi?

anksiyete de etkin tedavi. oyle bir hafta kullanarak hic bir sonuc elde edemeyeceginiz, uzun sureli ve duzenli kullanim gerektiren hafif bir antidepresan. uzun süreli kullanımda işe yarayan, en sinirlenmeniz gereken anda bile "boşver yav, daha sonra sinirlenirim" hissi veren ilaç...

Lustral en az kaç ay kullanılır?

Tedavi çoğu zaman siz tamamen iyi hissettikten sonra 6 ay kadar daha devam eder. Tedavi bitiminde Lustral azaltılarak kesilecektir.

Lustral mide bulantısı yapar mı?

ilk iki hafta sadece yan etkilerini (mide bulantısı) gösteren, en az 6 ay kullanılması gereken antidepresan. depresyondan ziyade anksiyete tedavisinde daha başarılı sonuç veriyor.

Lustral en fazla kaç mg alınmalı?

Doz Miktarı ve Doz Hesabı Yetişkinlere önerilen doz genellikle 50 mg'dir. Birkaç haftalık kullanımdan sonra 100 mg alınmaya başlanır. Gerekirse kademeli olarak yükseltilir. Depresyon ve obsesif kompulsif bozukluk tedavisinde en fazla 200 mg kullanılır.

Prozac hangi ilaçlarla kullanılır?

Prozac, selektif serotonin geri alım inhibitörü (SSRI) ilaç grubundan sıklıkla depresyon tedavisinde kullanılan bir antidepresandır. Etken maddesi fluoksetin olan Prozac, depresyon tedavisinin yanı sıra bazı vakalarda obsesif kompulsif bozukluk, adet öncesi sendromu ve yeme bozukluğu tedavisinde de reçete edilebilir.

Lustral gece içilir mi?

Her gün aynı saatte alınacak şekilde günün herhangi bir saatinde alınabilir (doktorunuz aksini söylemediyse). 5. İlaç uykusuzluk gibi bir yan etki yaptıysa ilacı sabah almanız, uyuklama gibi bir yan etki yaptıysa gece yatmadan önce almanız daha uygun olacaktır.