Ininal karta nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. Ininal karta nasıl giriş yapılır?
  2. Ininal kart almak ne kadar?
  3. Ininal kart nasıl kullanılıyor?
  4. Ininale para nasıl yüklenir?
  5. Ininal çipli kart nereden alınır?
  6. Ininal temassız kart nereden alınır?
  7. ininal Kart alırken kimlik gerekir mi?
  8. Samsung Para Kart nerede kullanılır?
  9. Ininal kart nedir nasıl kullanılır?
  10. Papara karta nasıl para yüklenir?
  11. ininal Kart çipli mi?
  12. Temassız kart nereden alınır?

Ininal karta nasıl giriş yapılır?

Eğer daha önceden ininal.com ya da ininal Cüzdan kullanarak hesap oluşturduysan;
  1. www.ininal.com adresinden ONLINE İŞLEMLERE GİRİŞ YAP butonuna tıkla.
  2. Mevcut hesabına giriş yapmak için ininal.com ya da ininal Cüzdan uygulaması üzerinden kayıt olurken belirlediğin e-posta ve şifre ile giriş yapman gerekmekte.

Ininal kart almak ne kadar?

ininal Kart'a tek seferlik sadece 5 TL ödeyerek sahip olabilirsin. Çipli ve temassız özellikli ininal Kart'ın ücreti ise yine tek seferlik 10 TL'dir. *ininal Kart'ında bakiye varsa kartınla işlem yapmasan da her ay 2 TL aylık kullanım ücreti alınır.

Ininal kart nasıl kullanılıyor?

İninal kartı satış noktalarından aldıktan sonra her alanda kullanabilirsiniz. İnternetten yapılan alışverişlerde ya da marketten yapılan alışverişlerde kullanılır. Kullanım alanı kredi kartı ve banka hesap kartı kadar geniştir. İçerisine yüklenilen bakiye kadar harcama yapılır.

Ininale para nasıl yüklenir?

Bakiye Yükleme Noktaları
  1. Banka ATM'leri ve PttMatik'ler.
  2. Migros, CarrefourSA, Şok, Teknosa mağazaları
  3. NKolay ve Pratik İşlem noktaları

Ininal çipli kart nereden alınır?

Türkiye'nin güvenli alışveriş kartı ininal'ı; D&R, KİM Market, Migros, Pratik İşlem, Şok Market, Teknosa ve Vatan Bilgisayar'dan satın alabilirsin.

Ininal temassız kart nereden alınır?

ininal Kart Şimdi Çipli ve Temassız Özellikli Ayrıca, 1 Mart itibariyle çipli ve temassız ininal Kart'ı D&R ve Teknosa'dan da alabilirsin.

ininal Kart alırken kimlik gerekir mi?

Bir kullanıcının ininal'a kaydedilebilmesi için girilen cep telefonu ve e-posta adreslerinin ininal'da daha önce kayıtlı olmaması gerekmektedir. Canlı ortamda kimlik bilgilerinin ( TC Kimlik Numarası, Ad, Soyad, Doğum Tarihi ) kullanıcının kimliğinde yazıldığı gibi girilmesi gerekmektedir.

Samsung Para Kart nerede kullanılır?

Kart şifresi değişikliği için İninal Çağrı Merkezi (0850 311 77 01) ile görüşebilirsiniz. 3. Kartımı nerelerde kullanabilirim? Visa'nın geçerli olduğu tüm mağazalarda ve 3D secure özelliği gerektirmeyen tüm online alışveriş mecralarında kullanabilirsiniz.

Ininal kart nedir nasıl kullanılır?

İninal kartı satış noktalarından aldıktan sonra her alanda kullanabilirsiniz. İnternetten yapılan alışverişlerde ya da marketten yapılan alışverişlerde kullanılır. Kullanım alanı kredi kartı ve banka hesap kartı kadar geniştir. İçerisine yüklenilen bakiye kadar harcama yapılır.

Papara karta nasıl para yüklenir?

Papara Card'ın ile tüm banka ATM'lerinden Papara hesabına para yatırabilirsin....ATM'den Papara Card ile para yatırmak için aşağıdaki adımları takip et:
  1. İstediğin ATM'ye giderek kartını tak ve kart şifreni gir.
  2. Para yükleme menüsünü seç ve yatırmak istediğin tutarı gir.
  3. İşlemi onayla.

ininal Kart çipli mi?

ininal Kart'a sahip olabilmek için herhangi bir banka hesabına ihtiyaç duymaz, başvuru süreciyle uğraşmazsın. ... Her yerde geçerli, içine yüklediğin kadar harcadığın, seni borçlandırmayan ininal Kart şimdi çipli ve temassız özellikli!

Temassız kart nereden alınır?

ininal Kart Şimdi Çipli ve Temassız Özellikli Yenilenen çipli temassız ininal Kart'ı Mayıs ay sonuna kadar Gittigidiyor, Hepsiburada ve N11'den kargo ücreti ödemeden alabilirsin. Ayrıca, 1 Mart itibariyle çipli ve temassız ininal Kart'ı D&R ve Teknosa'dan da alabilirsin.