Şener Şen eşi kimdir?

İçindekiler:

  1. Şener Şen eşi kimdir?
  2. Şener Şen gerçek mesleği nedir?
  3. Şener Şen kimin oğlu?
  4. Şener Şen aslen nereli?
  5. Şener Şen'in kaç çocuğu vardır?
  6. Sen kiminle evli?
  7. Şener Şen liseyi nerede okudu?
  8. Şener Şen hangi üniversite mezunu?
  9. Şener Şen annesi kimdir?
  10. Şener Şen babası kim?
  11. Sermin Hürmeriç aslen nereli?
  12. Şener Şen Ailesi Kimdir?
  13. Sener Sen cocugu kimdir?
  14. Şener Şen'in kızı kim?
  15. Şener Şen kardeşi kimdir?
  16. Bengü sen kim?
  17. Şener Şen hangi liseden mezun?
  18. Rutkay Aziz hangi liseden mezun?
  19. Şener Şen kaç filmde rol aldı?

Şener Şen eşi kimdir?

Sermin Hürmeriçe. 1989–1997 Şener Şen/Eşi

Şener Şen gerçek mesleği nedir?

Film Yapımcısı Seslendirme SanatçısıSinema Oyuncusu Şener Şen/Meslekleri

Şener Şen kimin oğlu?

Ali Şen Mürvet Şen Şener Şen/Ebeveynleri

Şener Şen aslen nereli?

26 Aralık 1941 tarihinde, o zamanlar marangozluk yapan ünlü oyuncu Ali Şen'in oğlu olarak Adana'da dünyaya geldi. Sanat hayatına İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatrolarında sahneye çıkarak başladı. Babası gibi sinema sanatçısı olmak istemeyen Şener Şen, kendisini tiyatro oyunculuğuna adadı.

Şener Şen'in kaç çocuğu vardır?

Şener Şen yaşamı süresince iki sefer evlenmiştir. İlk evliliğinden 1974 yılında tek kız çocuğu olan Şener Şen 1989 yılında Şermin Hürmeriç ile evlenmiştir. Şermin Hürmeriç ile 8 yıl süren evliliğinden çocuğu yoktur ve 1997 yılında boşanmışlardır.

Sen kiminle evli?

Sermin Hürmeriçe. 1989–1997 Şener Şen/Eşi

Şener Şen liseyi nerede okudu?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı. 26 Aralık 1941, Adana doğumlu. Asıl adı Ali Haydar Şen olup, babası Türk sinemasının önemli karakter oyuncularından olan Ali Şen'dir. Bakırköy Ortaokulu'nda okudu ve İstanbul Erkek Lisesi'ni bitirdi.

Şener Şen hangi üniversite mezunu?

İstanbul Erkek Lisesi Şener Şen/Eğitim

Şener Şen annesi kimdir?

Mürvet Şen Şener Şen/Anneleri

Şener Şen babası kim?

Ali Şen Şener Şen/Babalar

Sermin Hürmeriç aslen nereli?

Sermin Hürmeriç (d. 17 Ağustos 1947, Trabzon) Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. Sermin Hürmeriç, 1947 yılında Trabzon'da doğdu. Subay olan babasının tayinlerinden ötürü sık sık şehir değiştiren ailesi, yine babasının emekliliğinden sonra Ankara'ya yerleşmiştir.

Şener Şen Ailesi Kimdir?

Şener Şen Aile Hayatı Babası Ali Şen, annesi Mürvet Hanım'dır. Ali Şen ve Mürvet Şen ikilisinin üç çocuğundan en büyüğü olan Şener Şen'in kendisinden 1,5 yaş ufak olan kardeşi Tuncer Şen ve kız kardeşi İnci Şen olmak üzere iki kardeşi bulunmaktadır.

Sener Sen cocugu kimdir?

Bengü Şen Şener Şen/Çocukları

Şener Şen'in kızı kim?

Bengü Şen Şener Şen/Kızları

Şener Şen kardeşi kimdir?

İnci Şen Tuncer Şen Şener Şen/Kardeşleri

Bengü sen kim?

Türk sinemasına sayısız eser bırakmış önemli bir sanatçı olan babası Ali Şen'in izinden giden Şener Şen'in asıl mesleği öğretmenliktir. ... İki kez evlenen Şener Şen'in ilk evliliğinden Bengü Şen adında bir kızı oldu. 1974 yılında dünyaya gelen Şener Şen'in kızı Bengü Şen kameralardan çok uzak büyüdü.

Şener Şen hangi liseden mezun?

Seslendirme Sanatçısı, Oyuncu. Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı. 26 Aralık 1941, Adana doğumlu. Asıl adı Ali Haydar Şen olup, babası Türk sinemasının önemli karakter oyuncularından olan Ali Şen'dir. Bakırköy Ortaokulu'nda okudu ve İstanbul Erkek Lisesi'ni bitirdi.

Rutkay Aziz hangi liseden mezun?

1947 yılında İstanbul'da doğmuştur. Babası Fikri Rutkay'dır. Asıl adı Ünal Aziz Rutkay'dır. Avusturya Lisesinde soyadları adlardan önce okunduğu için ismi "Rutkay Aziz" olarak söylenegelmiştir. Avusturya Lisesini bitirdikten sonra Bakırköy Lisesine kaydoldu.

Şener Şen kaç filmde rol aldı?

Türk sinemasının efsane isimlerinden Şener Şen, 7'den 70'e herkesi hem güldürdü hem de ağlattı. Öğretmenlikle başladığı kariyerine, tiyatro, dublaj, figüranlıkla devam etti. Türk sinemasının usta oyuncularından biri haline geldi. Sanat hayatına 55 film, birçok ödül kattı.