Turkcell aile paketi var mı?

İçindekiler:

  1. Turkcell aile paketi var mı?
  2. Türk Telekom aile paketi nedir?
  3. Ailece 6 GB kişi ekleme nasıl yapılır?
  4. Aile hattı nedir?
  5. Türk Telekom havalı paketleri kimler kullanabilir?
  6. İnternet aile paketi nedir?
  7. Turkcell aile paketinde neler var?
  8. Turkcell aile paketi nasıl yapılır?
  9. Başlangıç tarifesi nedir?
  10. Pttcell kac lira?
  11. 183 sosyal destek hattı hangi durumlarda aranır?
  12. Sosyal Destek Hattı nedir?
  13. Havalı 5 GB kaç TL?
  14. Guvenli internet kullanimi nedir?
  15. Superonline aile paketinde neler var?
  16. Tv+ Giriş paketinde hangi kanallar var?
  17. Akıllı saat hattı kaç TL?

Turkcell aile paketi var mı?

Turkcell ailem grubu üyeleri her ay bedava internet kazanıyor. 25 yaş ve altı grup üyeleri paket/tarifelerine ek her ay ücretsiz günlük 2GB internet alma hakkına sahip olurlar. “Aile Günlük 2GB” internet paketine aile grubunda kalmaya devam ettikleri sürece ücretsiz sahip olabilirler.

Türk Telekom aile paketi nedir?

​​Ailece 15GB Tarifesi ile 5 kişiye kadar ortak paylaşım yapabileceğiniz her yöne 5000 dakika + 15 GB cepten internet + grup içi SINIRSIZ dakika + her yöne SINIRSIZ SMS ! Türk Telekom evde internet veya ev telefonu müşterilerine özel Ailece Kampanyası detayları için tıklayınız.

Ailece 6 GB kişi ekleme nasıl yapılır?

Paylaşıma dahil olmak istiyorsanız ve Türk Telekom mobil hattınız varsa:
  1. Faturayı ödeyecek aile sahibinin sizi paylaşıma ekleyebilmesi için Ailece 6GB Tarifesi'nde olması gerekir.
  2. Faturayı ödeyecek aile sahibi ORTAK 6GB boşluk sizin numaranızı yazıp 2050'ye SMS gönderir.
Daha fazla öğe...

Aile hattı nedir?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çağrı Merkezlerinden Alo 183 Sosyal Destek Hattı aracılığı ile aile, kadın, çocuk, engelli, yaşlı, şehit yakınları ile gaziler ve gazi yakınlarına yönelik hizmetlere ilişkin çağrılar değerlendirilerek rehberlik ve danışmanlık hizmeti sunulmaktadır.

Türk Telekom havalı paketleri kimler kullanabilir?

Mobil Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, Standart, Jet, TV8, BIMCELL, POCELL, PTTCELL, Teknosa Mobil, VestelCell tarifeleri haricindeki bireysel faturasız tarifelerindeki müşteriler ve taraftar hat sahibi müşteriler yararlanabilir.

İnternet aile paketi nedir?

Aile Profili: Aile Profili "siyah liste" yöntemi ile çalışmaktadır. Bu profil kapsamında zararlı içeriğe sahip İnternet sitelerine erişilememektedir. Aile profili kapsamında, Çocuk Profiline ek olarak kişisel sitelere, forum ve paylaşım sitelerine erişim sağlanmaktadır.

Turkcell aile paketinde neler var?

Aile Paketi
  • Tüm premium kanallar.
  • 90'ın üzerinde HD, toplam 130'dan fazla kanal.
  • «Kirala-İzle» ve «Seç-İzle» filmler.
  • Türe özel Plus Salonlar.
  • 24 saate kadar geri alma ve 50 saat kayıt özelliği. ​

Turkcell aile paketi nasıl yapılır?

Seçmek istediğiniz profile göre, cep telefonunuzun SMS ekranında GUVENLI AILEveya GUVENLI COCUK yazarak 2500'a kısa mesaj gönderebilirsiniz. Aile Profilinde Oyun, Sohbet ve Sosyal Medya seçimini de SMS ile yapabilirsiniz.

Başlangıç tarifesi nedir?

Tarife kapsamındaki her yöne 100 dakika, heryöne 100 SMS ve 100 MB cepten internet bittiğinde kayıt olunmasına gerek olmadan her yöne 100 dakika, heryöne 100 SMS ve 100 MB cepten internetten ilgili fayda otomatik olarak tanımlanacaktır. ... Bu SMS'ler web ve wap üzerinden yapılacak gönderimleri kapsamaz.

Pttcell kac lira?

Tarifenin aylık ücreti, numara taşıma, yeni hat tesisi ve Pttcell faturalı veya faturasız tarifeleri dışında Şirketimizce sunulmakta olan faturalı ve faturasız tarifelerden geçiş yapan müşteriler için 28 TL, Pttcell faturalı veya faturasız tarifelerden geçiş yapan müşteriler için ise 38 TL olacaktır.

183 sosyal destek hattı hangi durumlarda aranır?

Çocukların ihmal ve istismarı, kadına yönelik şiddet gibi konulardaki ihbarları değerlendirmek, acil durumları ilgili kurumlara bildirmek amacıyla kurulan "Alo 183 Kadın, Çocuk ve Sosyal Hizmet Danışma Hattı" 24 saat boyunca hizmet veriyor.

Sosyal Destek Hattı nedir?

Alo 183, Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanlığı tarafından kurulmuş ve sosyal destek hattı veren bir hizmettir.

Havalı 5 GB kaç TL?

Kampanya kapsmaında Havalı 2GB Paketi'nin fiyatı aylık 25 TL, Havalı 5GB Paketi'nin fiyatı aylık 27 TL, Havalı 8GB Paketi'nin fiyatı aylık 32 TL, Havalı 12GB Paketi'nin fiyatı aylık 37TL, Havalı 20GB Paketi'nin fiyatı aylık 49 TL'dir.

Guvenli internet kullanimi nedir?

Güvenli İnternet Hizmeti, sizi internetteki muhtemel zararlı içeriklerden koruyan ücretsiz ve kullanımı kolay bir sistemdir. Bilgisayarınıza yazılım yüklemenize gerek yoktur. ... İstediğiniz zaman Güvenli İnternet Hizmeti'ni alabilir, profilinizi değiştirebilir ya da bu hizmetten vazgeçebilirsiniz.

Superonline aile paketinde neler var?

Aile Paketi
  • Tüm premium kanallar.
  • 90'ın üzerinde HD, toplam 130'dan fazla kanal.
  • «Kirala-İzle» ve «Seç-İzle» filmler.
  • Türe özel Plus Salonlar.
  • 24 saate kadar geri alma ve 50 saat kayıt özelliği. ​

Tv+ Giriş paketinde hangi kanallar var?

SSport, NBA TV, Eurosport, Discovery Channel, Nat Geo Wild, Da Vinci Learning, Animal Planet, GINX T... TV+ 'ın tüm belgesel, spor, çocuk, film ve dizi kanalları bu pakette sizi bekliyor!

Akıllı saat hattı kaç TL?

Akıllı Saat Tarifesi sayesinde çocuğunuzla dilediğiniz gibi iletişim kurabilir, konum öğrenebilir ve çocuğunuzun kimlerle iletişim kuracağını belirleyebilirsiniz. 3.2.2021 tarihi itibarıyla paket ücreti KDV ve ÖİV dahil 38,76 TL olacaktır.