E tebligatları nasıl görürüm?

İçindekiler:

  1. E tebligatları nasıl görürüm?
  2. Tebligata nereden bakılır?
  3. Tebligat barkod numarasını nasıl öğrenebilirim?
  4. Savcılıktan tebligat ne zaman gelir?
  5. E-tebligat nereden okunur?
  6. Ptt'den gelen tebligat haber kağıdı ne demek?
  7. E tebligata nasıl geçilir?
  8. Barkod numaramı nasıl öğrenebilirim PTT?
  9. Pasaport barkod numarası nerede yazar?
  10. Savcılıktan gelen tebligat nedir?
  11. Atama tebligatı kaç günde gelir 2020?
  12. PTT gönderi ücreti ne kadar?
  13. E-tebligat nasıl ulaşılır?

E tebligatları nasıl görürüm?

​Kayıtlı Elektronik Posta Konuyla ilgili bilgiye http://etebligat.ptt.gov.tr/ adresinden erişilebilir.

Tebligata nereden bakılır?

Tebligat sorgulama işlemi hem PTT hem de E Devlet'in resmi internet sitesi üzerinden yapılmaktadır. Aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak cep telefonunuza gönderilen 13 haneli barkod numarası ile tebligat sorgulama ve takibini yapabilirsiniz. gonderitakip.ptt.gov.tr adresine gidin.

Tebligat barkod numarasını nasıl öğrenebilirim?

İnternet üzerinden gonderitakip.ptt.gov.tr adresine gidin. 13 haneli kargo barkod numarasını açılan pencerede gerekli boşluğa yazın. Sağ tarafta mavi renkli kutuda yer alan "Sorgula" sekmesine tıklayın ve kargonuzla ilgili bilgileri görüntüleyin.

Savcılıktan tebligat ne zaman gelir?

Hızlı Tebligatın postaya verildiği şehir dağıtım alanı içerisinde 1 gün (24 saatte), il sınırları içinde kabulden itibaren en geç ertesi gün, iller arasında ise kabulden itibaren en geç 2 gün sonra teslimi esastır.

E-tebligat nereden okunur?

Mükelleflerimiz https://intvrg.gib.gov.tr adresinden sisteme giriş yaparak Elektronik Tebligat adreslerine gönderilen belgeleri görüntüleyebilir, kendisine hangi tarihte tebliğ edildiğini görebilir ve belgenin çıktısını alabilirler.

Ptt'den gelen tebligat haber kağıdı ne demek?

7201 sayılı Tebligat Kanunu hükümleri uyarınca, hukuki işlemlerin anılan Kanunda öngörüldüğü şekilde muhatabına veya muhatap adına kabule kanunen yetkili şahıslara yazılı olarak bildirimi ve bu bildirimin yapıldığının belgelendirilmesi işlemini kapsayan gönderi türüdür.

E tebligata nasıl geçilir?

e-Devlet şifreniz, mobil imzanız ve e-İmzanız ile sisteme giriş yaptıktan sonra GİB üzerinden e-Tebligat görüntüleme seçeneğini işaretleyerek e-Tebligatı görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca e-Tebligat sistemine e-İmza, e-Devlet şifresi veya şifre ile girişi sağlayarak e-Tebligatınızı görüntüleyebilirsiniz.

Barkod numaramı nasıl öğrenebilirim PTT?

Eğer gönderinize ait barkod numarasını bilmiyorsanız; gönderinizin durumu hakkındaki bilgileri PTT kargo takip isimle sorgulama hizmeti sayesinde elde edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken 4 numaralı PTT müşteri hizmetlerini aramak.

Pasaport barkod numarası nerede yazar?

Pasaport ve barkod numaranız başvuru kaydı sonrasında size verilmiş olan pasaport teslim fişi üzerinde yer almaktadır.

Savcılıktan gelen tebligat nedir?

Cumhuriyet Savcılığı, adliye, mahkeme ya da icra daireleri gibi resmi kurumlardan gönderilmiş olan her türlü evrak tebligat olarak kabul edilmektedir. Tebligatlar, resmi işlemler hakkında bir çeşit bilgilendirme ya da uyarı özelliğine sahiptir.

Atama tebligatı kaç günde gelir 2020?

3. Tebligat kaç günde alıcısına ulaşır? PTT işyerlerinde ek hizmet talep edilmeden kabul edilen tebliğ evrakının muhatabına tebliğ edilmesi aynı il dağıtım sahası içerisinde ise en geç 5 iş günü, farklı il dağıtım alanında ise en geç 7 iş günü içerisinde yerine getirilir.

PTT gönderi ücreti ne kadar?

PTT kargoda 1 kg olan gönderinin ücreti ( 1 kg dahil olmak üzere) 16,25 TL'dir. PTT kargoda 2 kg olan gönderinin ücreti ( 2 kg dahil olmak üzere) 18,25 TL'dir. PTT kargoda 3 kg olan gönderinin ücreti ( 3 kg dahil olmak üzere) 20 TL'dir.

E-tebligat nasıl ulaşılır?

Mükellefler kullanıcı kodu ve şifre ile ulaşacakları İnteraktif Vergi Dairesi (ivd.gib.gov.tr) web sayfasında yer e-TEBLİGATLARIM bölümünden kendilerine tebliğ edilen belgeyi görüntüleyebilir, belgenin tebliğ tarihini öğrenebilir ve belgenin çıktısını alabilirler.