Mobil imzayı nasıl aktif ederim?

İçindekiler:

  1. Mobil imzayı nasıl aktif ederim?
  2. Mobil imzayı nereden alabilirim?
  3. Vatandaş e imza nasıl alınır?
  4. UYAP Mobil imza nasıl alinir?
  5. Mobil imza fiyatı ne kadar?
  6. Mobil imza nedir nasıl alınır?
  7. Vodafone mobil imza nasıl alınır?
  8. Mobil İmza ücreti ne kadar?
  9. E imza ücreti ne kadar?
  10. Avukat mobil imza nasıl alınır?
  11. Vatandaş olarak e-imza nasıl alınır?
  12. Vodafone mobil imza ücreti ne kadar?
  13. E imza ile mobil imza arasındaki fark nedir?
  14. E imza nasıl temin edilir?

Mobil imzayı nasıl aktif ederim?

Başvuru evraklarınız alındıktan sonra bir hafta içerisinde Türk Telekom Müşteri Hizmetleri (4) yetkilileri tarafından aranırsınız ve kimlik doğrulama işlemleriniz yapılır. Kimlik doğrulamada herhangi bir problem olmadığı takdirde mobil imza servis aktivasyonu yapılır.

Mobil imzayı nereden alabilirim?

Mobil elektronik imza GSM işletmecileri tarafından sunulan bir hizmettir. Mobil imza aboneliği üç aşamadan oluşur. Ön başvuru, Başvuru ve Aktivasyon. Bu hizmeti sunan Turkcell, Türk Telekom ya da Vodafone'a başvurarak ayrıntılı bilgi alabilir ve başvuru yaparak bir mobil imza edinebilirsiniz.

Vatandaş e imza nasıl alınır?

e-İmza Başvurusu için Gerekli Belgeler Kimlik Numarası bulunan geçerli resmî belge, PTT iş yerlerinden temin edilebilecek olan e-imza Başvuru Formu, İmza Sirküleri (Sadece kurumsal e-İmza başvurularında talep edilmekte olup asılları da PTT'de görüldükten sonra başvuru sahibine geri verilecektir.)

UYAP Mobil imza nasıl alinir?

Mobil elektronik imza GSM işletmecileri tarafından sunulan bir hizmettir. Mobil imza aboneliği üç aşamadan oluşur. Ön başvuru, Başvuru ve Aktivasyon. Bu hizmeti sunan Vodafone,Turkcell veya TurkTelekom firmalarına başvurarak ayrıntılı bilgi alabilir ve başvuru yaparak bir mobil imza edinebilirsiniz.

Mobil imza fiyatı ne kadar?

Mobil imza GSM operatörleri tarafından ücretlendirilmiştir. Turkcell operatörü bu hizmet için aylık 6 TL ücret talep etmektedir. Diğer bir operatör olan Türk Telekom ise bir defaya mahsus 4 TL işlem ücreti ve 8 TL sim kart ücreti talep etmektedir. Bu hizmet için ise aylık olarak 4.85 TL ücret istemektedir.

Mobil imza nedir nasıl alınır?

Mobil imza, mobil telefon ve GSM SIM kart kullanılarak (5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu ve ilgili yasal mevzuata uygun olarak) ıslak imza niteliğinde güvenli bir biçimde elektronik imza işlemi yapılmasına olanak sağlayan uygulamadır. Mobil imza telekom şirketleri üzerinden alınabilir.

Vodafone mobil imza nasıl alınır?

Şifre Oluşturulması
  1. Başvuru tamamlandıktan sonra birkaç gün içerisinde Vodafone Müşteri Hizmetleri tarafından aranarak kimliğiniz teyit edilir.
  2. Kimlik teyidi sonrası telefonunuza şifre oluşturabilmeniz için bir mesaj tetiklenir ve bu mesaj ile ekranınızda Mobil İmza şifrenizi belirleyebilmeniz için bir ekran belirir.
Daha fazla öğe...

Mobil İmza ücreti ne kadar?

Mobil imza servisi faturalı müşterilerimiz için satışa açıktır ve ücreti vergiler dahil aylık 5 TL'dir.

E imza ücreti ne kadar?

1 Yıllık e-İmza 189,00 TL. 2 Yıllık e-İmza 249,00 TL. 3 Yıllık e-İmza 329,00 TL.

Avukat mobil imza nasıl alınır?

Mobil imza aboneliği üç aşamadan oluşur. Ön başvuru, Başvuru ve Aktivasyon. Bu hizmeti sunan Vodafone,Turkcell veya TurkTelekom firmalarına başvurarak ayrıntılı bilgi alabilir ve başvuru yaparak bir mobil imza edinebilirsiniz.

Vatandaş olarak e-imza nasıl alınır?

e-İmza Başvurusu için Gerekli Belgeler Kimlik Numarası bulunan geçerli resmî belge, PTT iş yerlerinden temin edilebilecek olan e-imza Başvuru Formu, İmza Sirküleri (Sadece kurumsal e-İmza başvurularında talep edilmekte olup asılları da PTT'de görüldükten sonra başvuru sahibine geri verilecektir.)

Vodafone mobil imza ücreti ne kadar?

Bu hizmet için ise aylık olarak 4.85 TL ücret istemektedir. Vodafone ise faturalı hatlardan aylık 5 TL, ön ödemeli hatlardan ise 1.5 TL talep etmektedir.

E imza ile mobil imza arasındaki fark nedir?

Mobil elektronik imza, mobil bir cihaz kullanılarak oluşturulan elektronik imza olarak tanımlanabilir. Mobil elektronik imzanın, elektronik imzadan tek farkı elektronik imza oluşturma aracı olarak mobil bir cihaz içerisine konulan SIM kartın kullanılmasıdır.

E imza nasıl temin edilir?

e-İmza Nasıl Alınır? Elektronik imzaya sahip olabilmek için Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun onayladığı Elektronik sağlayıcılar üzerinden sunulan e-İmza hizmetinden faydalanarak elektronik imza yetkisine sahip olabilirsiniz.