Vodafone telefon puanı nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Vodafone telefon puanı nasıl öğrenebilirim?
  2. Vodafone kaç ayda cihaz veriyor?
  3. Vodafone telefon almak için kaç puan gerekir?
  4. Vodafone puan neye göre belirlenir?
  5. Vodafone puan ne zaman yükselir?
  6. Vodafone fatura üzerine telefon almak icin ne gerekli?
  7. Turkcell kac ay sonra cihaz alabilirim?
  8. Turkcell faturalı hat üzerine kaç telefon alınır?
  9. Faturalı hat üzerine kaç tane telefon alınır?
  10. Faturalı hatta kac ay sonra telefon alınır?

Vodafone telefon puanı nasıl öğrenebilirim?

Vodafone Telefon Almak İçin Puan Sorgulama Vodafone telefon alamk için puan sorgulama işlemini ayrıca Vodafone yanımda uygulamasına giriş yaparak öğrenmeniz mümkün. Vodafone yanımda uygulaması üzerinden satın alma işlemini yaptığınızda puanınızın yeterli olup olmadığı size söyleyecektir.

Vodafone kaç ayda cihaz veriyor?

Vodafone Yanımda uygulama menüsünde yer alan "Online Mağaza" veya https://www.vodafone.com.tr/telefonlar/ sayfasından satışa sunulan cihazları görebilirsiniz. 3.500 TL üzeri cihazlar tarifeye ek 3 ay; 3500 TL altı cihazlar tarifeye ek 6 veya 12 ay taksitle ödenen kampanyalarla sunulur.

Vodafone telefon almak için kaç puan gerekir?

Cihaz sahibi olmak için yeterli bir puanınız bulunuyor ise en yakın Vodafone bayisine giderek cihaz satın alabilirsiniz. Birikmiş puanınız 1000 puan ise 1000 TL'lik cihaz, 6000 puan ise 6000TL ve üzeri bir cihaz almaya hak kazanmış olursunuz.

Vodafone puan neye göre belirlenir?

Cihaz kampanyaları müşteri puanı 01.04.2015 itibariyle; abonelik yaşı, hattın geçmişteki statü durumu, fatura ödeme performansı ve fatura tutarları göz önüne alınarak hesaplanmaktadır.

Vodafone puan ne zaman yükselir?

Ayda 1 defa güncellenen puan sistemi toplam hattınız ve ödediğiniz fatura ile direk bağlantılıdır. Ne kadar düzenli ödeme yaparsanız puanlarınız buna bağlı olarak yükselir. Vodafone puan biriktirmek için ortalama olarak 6 ay boyunca faturanızı düzenli ödemeniz yeterlidir.

Vodafone fatura üzerine telefon almak icin ne gerekli?

Faturalı bireysel veya şahıs esnaf Vodafone abonesi olmanız gerekmektedir. Katılmak istediğiniz cihaz kampanyasına uygun Müşteri Limit Puanına sahip olmanız gerekmektedir. Eğer telefon alırken tarifenin de değiştirilmesi isteniyorsa, son 30 gün içerisinde tarife değişikliği yapılmamış olması gerekmektedir.

Turkcell kac ay sonra cihaz alabilirim?

Turkcell Faturaya Ek Telefon Kaç Ayda Alınır Normal şartlarda 6 aylık fatura ödeme durumun olması gerekirsen şimdi 1 aylık kullanıcılara bile fatura üzerinden telefon verilmektedir. Faturalı hatta geçtikten sonra hemen taksitle telefon almak isteyenlerin mutlaka banka sicilleri temiz olmalıdır.

Turkcell faturalı hat üzerine kaç telefon alınır?

Kaç telefon için başvuru yapabilirim? Bir kişi en fazla 3 telefon için başvurabilir.

Faturalı hat üzerine kaç tane telefon alınır?

En fazla 2 cihaz almış olmak: GSM firmalarının ortak koştuğu bir diğer şart ise tek faturalı hatta en fazla 2 tane cihaz almış olmak. Yani daha önceden 2 cihaz almışsanız ve 3. cihazı almak istiyorsanız maalesef alamazsınız.

Faturalı hatta kac ay sonra telefon alınır?

En az 8 ay faturalı hat kullanıyor olmak: Bu şart GSM firmalarına göre değişiyor olsa da minimum 8 ay faturalı hat kullanıyor olmanız gerekiyor. Bazı firmalar minimum 12 ay istiyorlar.