Sarallar grubu kimdir?

İçindekiler:

  1. Sarallar grubu kimdir?
  2. Fatih Saral kimdir?
  3. Şahinler grubu kimdir?
  4. Zafer Saral nereli?
  5. Sarallardan kim öldü?
  6. Vedat Şahin i kim öldürdü?
  7. Saralların lideri kimdir?
  8. Sarallardan kim yakalandı?
  9. Adana Şirinler çetesi lideri kimdir?
  10. Şirin Akçay kimdir?
  11. Vedat Şahin nerede vuruldu?
  12. Vedat Şahin Kimdir?
  13. Erkan Şahin neden öldü?
  14. Sedat Şahin kaç kardeştir?

Sarallar grubu kimdir?

Türkiye'nin en büyük suç örgütlerinden olan Sarallar grubunun eski lideri Hüseyin Saral olarak gösterilmektedir. Karadeniz'den çıkan en büyük mafya babalarından biri olarak gösterilen Sarallar grubunun eski lideri Hüseyin Saral, 'Hüsyin Ağa' olarak bilinmektedir.

Fatih Saral kimdir?

Fatih Saral 1982 yılında, Of'ta dünyaya gelmiştir. Kökeni Osmanlı Devleti'nden günümüze dayanan, Karadeniz'in büyük ailelerinden biri olan SARAL AİLESİ'nin mensubudur. ... Özellikle memleketi olan Of'ta ve Türkiye'nin dört bir yanında çeşitli yatırımları bulunmaktadır. BAŞAK ÇAY'ın kurucusudur.

Şahinler grubu kimdir?

Şahinler Holding
Kuruluş1982
KurucuKemal Şahin
Genel merkeziİstanbul, Türkiye
Alt kuruluş(lar)Modavizyon Tekstil Bilkont Club Megasaray Avrupa Serbest Bölgesi Turhaus Teyvaş
Websitesahinlerholding.com.tr
1 satır daha

Zafer Saral nereli?

Zafer Saral, iş adamı Veysel Kadayıfçıoğlu'nun katil zanlılarından biridir. Aslen Trabzon'un Of ilçesindedir. Ailesi İstanbul'da oturan organize suç örgütü üyesidir.

Sarallardan kim öldü?

Olayda, Veysel Kadayıfçıoğlu, Yaşar Necmi Dardağan, Alican İmret, Yakup Oral, Tufan Gedik kurşunların hedefi oldu. Olayda, Yakup Oral ile Tufan Gedik olay yerinde, Veysel Kadayıfçıoğlu da hastanede yaşamını yitirdi.

Vedat Şahin i kim öldürdü?

Mahkeme heyeti, kararı açıklamak üzere kısa bir ara verdi. Aranın ardından sanıkların son sözleri soruldu. Mahkeme, sanıklar Hurşit Aydın, Nesim Denizci ve Özcan Korkut'u 'tasarlayarak ve kan gütme saikiyle öldürme' suçundan 2'şer kez müebbet hapis cezasına çarptırdı.

Saralların lideri kimdir?

Sarallar örgütünün lideri olduğu belirtilen Zafer Saral, İnterpol tarafından Kuzey Makedonya'da yakalanarak Türkiye'ye teslim edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince teslim alınan Zafer Saral, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Sarallardan kim yakalandı?

Sarallar örgütünün lideri olduğu belirtilen Zafer Saral, İnterpol tarafından Kuzey Makedonya'da yakalanarak Türkiye'ye teslim edildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince teslim alınan Zafer Saral, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Adana Şirinler çetesi lideri kimdir?

Tespihlerin, organize suç örgütü lideri Sedat Peker tarafından gönderildiği iddia edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 39 şüpheliden 18'i tutuklandı, 20'si adli kontrol şartı, 1'i ise savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Şirin Akçay kimdir?

Terör saldırısında en küçüğü 1,5 yaşında olan 3'ü kız 4 kardeşi şehit edilen Mehmet Şirin Akçay, "Terör örgütünün ilk bebek katliamıdır, ilk vahşettir. ... Terör örgütü eve girdiği zaman bu çocukların başlarında ne anaları ne babaları vardı.

Vedat Şahin nerede vuruldu?

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ve yanında bulunan 2 kişi, Nişantaşı, Valikonağı Caddesi üzerinde kimliği belirsiz kişilerce bir otomobilden uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu vuruldu.

Vedat Şahin Kimdir?

Nişantaşı'nda, Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ile şoförü Ferdi Topal'ın öldürüldüğü, bir kişinin de yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin davada 11 sanıktan 3'ü "kasten öldürme", "kasten öldürmeye teşebbüs" ve "örgüt üyeliği" suçlarından ikişer kez müebbet ve 12 yıl sekizer ay, 3 sanık ise "kasten öldürmeye yardım" ...

Erkan Şahin neden öldü?

Suç örgütü lideri Sedat Şahin'in 31 yaşındaki oğlu Şehmi Erkan Şahin, sabaha karşı İstanbul Beykoz'daki evinde hayatını kaybetti. Kalp krizi geçirdiği belirtilen Şahin'in cenazesi otopsinin ardından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Sedat Şahin kaç kardeştir?

Vedat Peker Atilla Peker Sedat Peker/Kardeşleri