Hizmet içi eğitim başvurusu nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Hizmet içi eğitim başvurusu nasıl yapılır?
  2. Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ne iş yapar?
  3. MEB Destek Hizmetleri ne iş yapar?
  4. Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ne iş yapar?
  5. Temel Eğitim Genel Müdürü kim?

Hizmet içi eğitim başvurusu nasıl yapılır?

  1. ''BT ' nin ve İnternetin, Bilinçli ve Güvenli Kullanımı'' Kursu Başvuruları aşağıdaki sırayla yapılabilir.
  2. 1) Kişisel bilgilerimizle MEBBİS' e girilir ve “Hizmetiçi Eğitim Modülü” ...
  3. 3) Yeni gelen sayfada “Faaliyet Başvuru” tıklanır,

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ne iş yapar?

Öğretmenlerin mesleki gelişim eğitimlerine yönelik ulusal ve uluslararası gelişmeleri izlemek, değerlendirmek ve programlar geliştirmek, uygulamak. ... Öğretmenlerin mesleki gelişimlerine yönelik ilgili kamu kurum ve kuruluşları, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları ile birliği yapmak.

MEB Destek Hizmetleri ne iş yapar?

Ders kitaplarını, kaynak ve yardımcı eğitim dokümanlarını, ders ve laboratuvar araç ve gereçleri ile basılı eğitim malzemelerini, makine, teçhizat ve donatım ihtiyaçlarını temin etmek, Bakanlığa bağlı döner sermaye işletmeleri ile ilgili işleri yürütmek, Bakan tarafından verilen diğer görevleri yerine getirmek.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ne iş yapar?

MADDE 307 –​(1) Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün görev ve yetkileri şunlardır: a) İmam-hatip liselerinin yönetimine ve öğrencilerinin eğitim ve öğretimine yönelik çalışmalar yapmak ve belirlenen politikaları uygulamak, b) İlköğretim, ortaöğretim ve yaygın eğitim kurumlarında din kültürü ve ahlâk eğitim ve öğretimine ait ...

Temel Eğitim Genel Müdürü kim?

MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık'ın MEB Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'ne atanmasıyla birlikte boşalan Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'ne eski TTK üyesi, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi hocalarından Yard. Doç. Dr. Cem Gençoğlu atandı.