Game of Thrones 1 Sezon Neler Oldu?

İçindekiler:

  1. Game of Thrones 1 Sezon Neler Oldu?
  2. Game of Thrones 1 sezon kaç bölüm yayınlandı?
  3. Game of Thrones nereden izleniyor 2020?
  4. Breaking Bad bir sezon kaç bölüm?
  5. Game of Thrones Digiturk'te var mı?

Game of Thrones 1 Sezon Neler Oldu?

Sezon 1, Bölüm 1 – Winter is Coming. Özet: Kralın Eli olarak hizmet veren Jon Arryn ölünce Kral Baratheon ve Lannister klanı Winterfell'e Starks klanını ziyarete gelirler. ... Dar Deniz'in karşı kıyısında Daenerys Targaryen ile Dothraki savaş kralı Khal Drogo evlenir ve düğünde Daenerys'e üç ejderha yumurtası hediye edilir ...

Game of Thrones 1 sezon kaç bölüm yayınlandı?

10 Game of Thrones/Bölüm sayısı

Game of Thrones nereden izleniyor 2020?

Game of Thrones'u izlemek için Digiturk Play hesabı açarak eğlence paketine abone olabilirsiniz. Bu paketin aylık ücreti 12TL. Taahhüt vermek gerekmiyor ve internet üzerinden de izlenebiliyor. Türkiye'de dizinin bölümleri yayınlandığı günden bir sonraki saat 04:00'dan itibaren Digiturk'ten altyazılı izlenebiliyor.

Breaking Bad bir sezon kaç bölüm?

DIA ajanı rolündeki Dean Norris ise dizide Walter White'ın bacanağı rolünü üstlenir. Ayrıca Breaking Bad Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito ve Jonathan Banks gibi birçok dev ismi ev sahipliği yapar. Breaking Bad Dizisi Kaç Sezon Kaç Bölüm? Toplamda 5 sezondan oluşan Breaking Bad dizisi 62 bölümden oluşur.

Game of Thrones Digiturk'te var mı?

Game of Thrones'un heyecanla beklenen 1,2,3,4,5,6,7.8. sezonlarını fullhd olarak beIN Connect'ten izleyebilirsiniz. Ayrıca tüm bölümleri Türkçe alt yazılı veya Türkçe dublaj halinde yüksek kalitede izleyebilirsiniz.