Okulistik öğretmen üyeliği ücretli mı?

İçindekiler:

  1. Okulistik öğretmen üyeliği ücretli mı?
  2. Okulistik öğrenci girişi nasıl yapılır?
  3. Okulistik öğrenci üyeliği nasıl iptal edilir?
  4. Morpa üyelik ne kadar?
  5. Morpa Kampüs öğretmen üyeliği nasıl yapılır?
  6. Okulistiğe nasıl giriş yapılır?
  7. Okulistik nedir ne işe yarar?
  8. Morpa Kampüs kaç TL 2020?
  9. Morpa Kampüs öğretmenler için ücretli mi?
  10. Morpa Kampüs ücretli mi ücretsiz mi?
  11. Morpa Kampüs öğrencilere ücretsiz mi?
  12. Öğrenciler neden Okulistik kullanmalı?
  13. Okulistik ne deme?
  14. Okulistik Öğrenci E içerik paketi nedir?
  15. Okulistik aktif E içerik paketi nedir?

Okulistik öğretmen üyeliği ücretli mı?

Okulistik üyeliği, veliler, öğretmenler, yöneticiler ve öğrenciler için ücretsizdir. Ancak sayılan üyelik çeşitleri için hangi içeriklerin ücretsiz olarak sağlanacağı, hangi içeriklerin ücretli üyelik satın alınarak sağlanacağını belirleme hakkı TEKNOLİST'e aittir.

Okulistik öğrenci girişi nasıl yapılır?

https://www.okulistik.com/anasayfa/kayit-ol.html adresinden kullanıcı tipi olarak Öğrenci'yi seçerek öğrenci üyeliğini başlatabilirsiniz.

Okulistik öğrenci üyeliği nasıl iptal edilir?

Üyenin, Üyelik başlangıç anından itibaren 14 (on dört) gün içerisinde hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin hizmeti reddederek sözleşmeden cayma hakkı vardır. Cayma bildiriminin e-posta, faks, posta ve benzeri bir yolla TEKNOLİST'e ulaşmasından itibaren üyelik iptal edilir.

Morpa üyelik ne kadar?

Morpa Kampüs'ün 1 yıllık üyelik ücreti KDV dahil 288 TL 'dir. Morpa Kampüs öğrenci üyelik süresi 1 yıldır. Üyelik süresi, üyeliğin başladığı tarihten itibaren bir yıldır ve üye öğrenciler ağustos ayında otomatik olarak bir üst sınıfa geçerler.

Morpa Kampüs öğretmen üyeliği nasıl yapılır?

Değerli Öğretmenimiz,
  1. ÖĞRETMEN BELGESİ İLE ÜYE OL” butonuna basınız.
  2. Üyelik bilgilerinizi doldurarak üye olunuz.
  3. Ekrana gelen kullanıcı kodunu ve şifreyi not ediniz.
  4. Öğretmen belgenizi [email protected] adresine e-posta yoluyla gönderiniz.
  5. Üyeliğiniz onaylandıktan sonra Morpa Kampüs'ü kullanmaya başlayabilirsiniz.

Okulistiğe nasıl giriş yapılır?

Herhangi bir tarayıcı üzerinden https://www.okulistik.com/ adresine giriş yapıyoruz. Açılan sayfada 'Hemen Üyelik Başlat' butonuna tıklıyoruz. Karşımıza öğrencimize ait bilgileri yazacağımız bir sayfa açılıyor.

Okulistik nedir ne işe yarar?

Okulistik internet üzerinden ulaşılan bir eğitim ve öğrenme platformudur. İlkokul 1. sınıftan 4. sınıfa, ortaokul 5. sınıftan 8. sınıfa kadar bütün öğrenciler, bu öğrencilerin aileleri, ilk ve ortaokullarda görevli öğretmenler ve eğitim yöneticileri okulistikten yararlanabilirler.

Morpa Kampüs kaç TL 2020?

MORPA Kampüs yıllık abonelik ücreti KDV dahil 288 TL (İkiyüzseksensekiz lira)'dir. Kapıda ödeme seçeneğinde MORPA Kampüs yıllık abonelik ücreti kargo masrafları ve KDV dahil 298 TL (İkiyüzdoksansekiz lira)'dir.

Morpa Kampüs öğretmenler için ücretli mi?

Morpa Kampüs üyeliği tamamen ücretsizdir. Morpa Kampüs 128 bit SSL ile korunmaktadır. Morpa Kampüs öğretmen üyeliği süresizdir. Seçeceğiniz sınıfa kayıtlı tüm öğrencileri görebilir ve yönetebilirsiniz.

Morpa Kampüs ücretli mi ücretsiz mi?

Morpa Kampüs'ün 1 yıllık üyelik ücreti KDV dahil 288 TL 'dir. Morpa Kampüs öğrenci üyelik süresi 1 yıldır. Üyelik süresi, üyeliğin başladığı tarihten itibaren bir yıldır ve üye öğrenciler ağustos ayında otomatik olarak bir üst sınıfa geçerler. Bu sayede Morpa Kampüs'e dilediğiniz tarihte üye olabilirsiniz.

Morpa Kampüs öğrencilere ücretsiz mi?

üyelikleri ücretsizdir. Morpa Kampüs'e üyelik süresi üyeliğin başlatıldığı tarihten itibaren 1 (Bir) yıldır.

Öğrenciler neden Okulistik kullanmalı?

Okulistik, zengin görsel ve işitsel içerik yardımıyla eğitimi daha çekici, zevkli ve anlaşılır hale getirerek öğrenmeyi artırır. Özelikle veliler güçlü ölçme ve değerlendirme sistemi ile öğrencilerin eğitim durumları hakkında ayrıntılı raporlar alabilir, çocuklarına bu konuda rehberlik edebilirler.

Okulistik ne deme?

Okulistik internet üzerinden ulaşılan bir eğitim ve öğrenme platformudur. ... Okulistik'te Türçe, matematik, fen bilimleri, hayat bilgisi, sosyal bilgiler ve İngilizce derslerine ait eğitim içerikleri bulunur.

Okulistik Öğrenci E içerik paketi nedir?

Okulistik Kurumsal E-İçerik Paketi'nde, temel derslerin öğretim yılı süresince işlenen tüm konuları Millî Eğitim Bakanlığı öğretim programlarına tam uyumlu olarak yer alır. ... Yazdırılabilir Eğitim Materyalleri ile öğrencilerinize kolayca ödev verin.

Okulistik aktif E içerik paketi nedir?

E-İçerik Paketi Matematik ve Fen Bilimleri derslerinde yepyeni bir içerik alanı! Öğrencileriniz ünite düzeyinde, üst düzey beceri temelli Yazdırılabilir Eğitim Materyalleri ve bunların çözümlü videoları ile konuları bütün olarak kavrasın, yeteneklerini ortaya çıkarsın!