Cif Krem ne demek?

İçindekiler:

  1. Cif Krem ne demek?
  2. CIF kaç ml?
  3. CIF hangi firmanin?
  4. Cif krem ne için kullanılır?
  5. Cif Krem hangi ülkenin?
  6. CIF Deterjan nedir?
  7. A101 çiçeğim çamaşır suyu kaç para?
  8. 750 ml Domestos kaç TL?
  9. Bim Yumos ne kadar?

Cif Krem ne demek?

Cif Krem Amonyaklı, eşsiz temizlik gücü ve içerdiği milyonlarca mikropartikül ile en zor kirleri bile kolayca temizler. Tuvalet temizliğinde, banyo temizliğinde, mutfak temizliğinde veya fırın temizliğinde, yüzeylere zarar vermeden derinlemesine bir temizlik sunar.

CIF kaç ml?

Cif Krem Paket 2' Li 750 ml.

CIF hangi firmanin?

Cif, Unilever şirketine ait bir temizlik markasıdır.

Cif krem ne için kullanılır?

Cif krem, sprey ve jellerinin kolayca uygulanması sayesinde kireç, yağ, küf gibi zorlu lekelerle mücadelenizde en büyük yardımcınızdır. Cif çeşitleri birden fazla yüzey için kullanılabilir. Cif kremi zorlu lekelerin olduğu yüzeylere uygulamanız halinde, hızlıca nüfuz ederek kirlerin kolayca çıkmasını sağlar.

Cif Krem hangi ülkenin?

Cif, İngiltere ve Hollanda ortaklığındaki Unilever şirketine ait ev temizleyicileri markasıdır. Cif 51 ülkede satılmaktadır.

CIF Deterjan nedir?

Eşsiz temizlik gücü ve içerdiği milyonlarca mikropartikül ile en zor kirleri bile kolayca temizlersiniz. Yüzeylere zarar vermeden derinlemesine temizler. ... Cif krem ürünleri temizlik malzemeleri içerisinde uzmanlığı ile bilinen güçlü ve güvenilir şekilde süper temizleyici olarak bilinirler.

A101 çiçeğim çamaşır suyu kaç para?

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş 'ye iletilen en güncel bilgilerdir....İADE KOŞULLARI.
TaksitAylık TutarToplam Tutar
Peşin16,50 TL16,50 TL

750 ml Domestos kaç TL?

Boyut seçenekleri: 750 ml11,13 TL/lt. 1850 ml8,59 TL/lt.

Bim Yumos ne kadar?

BİM - Blume Tuvalet Kağıdı ve Yumoş Yumuşatıcı Bu Salı BİM'de 32'li ekonomik paket Blume Tuvalet Kağıdı 25,90 TL. 5litre Yumoş Yumuşatıcı 19,90 TL.