n11 de kupon nasıl yüklenir?

İçindekiler:

  1. n11 de kupon nasıl yüklenir?
  2. n11 kuponlar ne zaman yüklenir?
  3. n11 kupon satisi nedir?
  4. n11 1111 saat kaçta?
  5. n11 uygulama indirimi var mı?
  6. n11 indirim tutarı nedir?
  7. Bizce kupon nasıl alınır?
  8. n11 kupon satışı nasıl?
  9. n11 kupon satın alabilen var mı?
  10. Hepsi burada kaç komisyon alıyor?
  11. Bizce kupon internet nasıl alınır?
  12. Bizce nasıl giriş yapılır?
  13. n11 alt limitsiz kupon nedir?

n11 de kupon nasıl yüklenir?

Kampanya Kuponlarını Nasıl Kullanırım?
  1. İlgili kampanya sayfasında verilen istediğiniz kupon kodunun üstüne tıklayın ve Kuponlarım sayfasına gidin.
  2. "Yeni Kupon Gir" alanında kodu hesabınıza ekleyin.
  3. Veya. Sepetim > Kuponları Gör > Kupon Ekle alanından kuponu hesabınıza yükleyin.

n11 kuponlar ne zaman yüklenir?

n11 üyeleri, kupon kullandığı alışverişin tamamını iptal veya iade ettiğinde, kampanya halen devam ediyorsa kupon üyelerin hesabına tekrar yüklenir. Üyelerin, kupon kullandığı alışverişinde kısmi iptal veya iade yaptığı durumlarda kupon hesabına tekrar yüklenmez.

n11 kupon satisi nedir?

n11.com indirim kuponu, farklı tutarlarda olabilen ve belli bir fiyat üzerinde gerçekleştirilen alışverişlerde devreye giren indirimlerdir. Online alışveriş keyfinizi katlamak için n11.com size özel indirim kuponu satışına başladı.

n11 1111 saat kaçta?

Kullanıcılar, 1-10 Kasım'da hafta içi her gün saat 09.30'da 'Kupon Satışı' kampanya sayfasına tıklayarak kupon satın alabilecek ve kuponlarını 11.11'de yapacakları alışverişlerde kullanabilecek.

n11 uygulama indirimi var mı?

Mobil Uygulamaya Özel Hoş Geldin Kuponu kampanyası nedir? 1- tarihleri arasında n11.com'a yeni üye olan her kullanıcının hesabına sadece mobil uygulamada yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 25 TL değerinde kupon yüklenecektir.

n11 indirim tutarı nedir?

İndirim Tutarı: Mağaza satış fiyatı üzerinden mağazanızın yapmış olduğu indirim miktarıdır. ... Kargo Hizmet Bedeli ve Ekstra kesintiler için; ilgili kesinti miktarının üzerine tıklamanız durumunda iç detay bilgisine (Sipariş Numaraları,açıklama,Kargo Kampanya kodu vb.) ulaşabilirsiniz.

Bizce kupon nasıl alınır?

Bizce mobil uygulamasından bölümünden kupon biriktir kampanya sayfasına girerek günlük kuponlar yüklendikten sonra kuponlarını alabilirler. Her gün kullanıcılar tarafından alınabilecek olan toplam kupon sayısı Turkcell tarafından belirlenir. Kullanıcı günlük sadece 1 adet kupon alabilir.

n11 kupon satışı nasıl?

n11.com'da kendi indirim kuponlarınızı oluşturabilirsiniz. Satış ofisi sayfanızda, pazarlama yönetimi meüsünün altında ürün indirim kuponları sekmesine tıklayın. Yeni bir kupon oluşturmak için kupon oluştur butonuna tıklayın. En fazla ne kadar kupon dağıtacağınıza Max. kupon sayısı kısmından tanımlıyorsunuz.

n11 kupon satın alabilen var mı?

n11.com'un özel kampanyalarına katılarak indirim kuponları kazanabilirsiniz. Ayrıca mağazaların n11 üyelerine hediye ettiği ve belirli ürünlerde geçerli ürün kuponlarından da faydalanabilirsiniz.

Hepsi burada kaç komisyon alıyor?

Hepsiburada Komisyon Oranları
KategoriÜrün GrubuKomisyon Oranı
GiyimTüm Giyim Türleri%17
ParfümKadın, erkek ve setler%13
Outdoor ÜrünlerOutdoor ve Deniz Ekipmanları%10
Spor ve OutdoorSpor Giyim Spor Aletleri Bisiklet ve Paten%13 %10 %8
33 satır daha

Bizce kupon internet nasıl alınır?

Bizce mobil uygulamasından bölümünden kupon biriktir kampanya sayfasına girerek günlük kuponlar yüklendikten sonra kuponlarını alabilirler. Her gün kullanıcılar tarafından alınabilecek olan toplam kupon sayısı Turkcell tarafından belirlenir. Kullanıcı günlük sadece 1 adet kupon alabilir.

Bizce nasıl giriş yapılır?

Ne İşe Yarar. Turkcell bizce nasıl kullanılır sorusuna cevap vermek gerekirse uygulamayı Apple Store ve Google Play mağazadan ücretsiz olarak indirip kullanmaya başlayabilirsiniz. Bizce uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra Turkcell müşterileri telefon numarasını yazarak hemen kullanmaya başlayabilir.

n11 alt limitsiz kupon nedir?

n11.com'da kendi indirim kuponlarınızı oluşturabilirsiniz. ... Indirim kuponuna bir alt limit belirleyebilir. Kuponun belirlediğiniz alt limitten sonra geçerli olmasını sağlayabilirsiniz. Örneğin 5 TL indirim kuponunu 30 TL lik alışveriş limitinden sonra geçerli olsun diye tanımlayabilirsiniz.