En 11 nasıl üye olunur?

İçindekiler:

  1. En 11 nasıl üye olunur?
  2. n11 mağaza girişi nasıl açılır?
  3. n11 mağaza açmak ne kadar?
  4. n11 üyelik aktivasyonu nasıl yapılır?
  5. N11 KEP adresi nedir?
  6. n11 mağaza kaç günde onaylanır?
  7. n11 neden açılmıyor?
  8. n11 üyelik nasıl iptal edilir?
  9. n11 canlı destek nasıl yapılır?
  10. Siparişin onay beklemesi ne demek?
  11. n11 mağaza ürün onayı nasıl yapılır?

En 11 nasıl üye olunur?

n11.com'a nasıl üye olurum? n11.com üyeliği ücretsizdir, üyelik formunu doldurarak siteye hemen kaydolabilirsiniz. Dilerseniz Facebook hesabınızla da siteye hızlıca giriş yapabilirsiniz. Üye olmak için ana sayfanın üst köşesinde bulunan Üye Ol linkini tıklayın.

n11 mağaza girişi nasıl açılır?

6. n11 üyeliği için gerekli evraklar nelerdir?
  1. Vergi Levhası (Son 1 yıl)
  2. İmza Sirküleri (Sicil kaydı bulunmuyor ise imza beyanı evrağı eklenebilir.)
  3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi ( Sadece ön yüz )
  4. Çalışma Mali Şart ve Prensipleri (Komisyon anlaşması)
  5. Satıcı İlan ve İşlem Sözleşmesi (n11.com Sözleşmesi)

n11 mağaza açmak ne kadar?

N11'de mağaza açma ücreti bulunmuyor. Şirketler ücretsiz bir şekilde burada bir mağaza açabilmekteler.

n11 üyelik aktivasyonu nasıl yapılır?

Aktif olarak kullandığınız ve hemen kontrol edebileceğiniz bir e-posta adresi girin. Formu doldurduktan sonra Üye Ol butonuna basın. E-posta adresinize gönderilen aktivasyon linkine tıklayarak hesabınızı doğrulayın ve üyelik işleminizi tamamlayın. Tebrikler, n11.com üyelik işleminiz tamamlandı.

N11 KEP adresi nedir?

Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş. Kayıtlı elektronik posta (KEP); gönderici ve alıcı kimliklerinin belli olduğu, gönderi zamanının ve içeriğin değiştirilemediği, uyuşmazlık durumunda hukuki geçerliliği olan güvenli elektronik posta hizmetidir.

n11 mağaza kaç günde onaylanır?

n11 evrak onay süreci kaç gün sürer ? 1-3 gün arasında evraklarınız kontrol edilerek onaylanmaktadır.

n11 neden açılmıyor?

n11.com neden açılmıyor sorusuna gelirsek Bir web sitesinin çökmesine neden olan bir çok sebep vardır. Web siteleri çökmelerini iç ve dış sorunlar olarak ikiye ayırabiliriz. İç sorunlar arasında Hosting yani barındırma, domain yani alan adı, sitenizin kodlamasındaki hatalar, güncellemeler olarak sıralayabiliriz.

n11 üyelik nasıl iptal edilir?

Üyeliğimi nasıl iptal edeceğim? n11.com üyeliğinizi, Hesabım menüsündeki Üyelik İptali sayfasından silebilirsiniz. Hesabınızı bir süreliğine kullanmayacaksanız üyeliğinizi iptal etmenize gerek yok. Daha sonra alışverişe kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

n11 canlı destek nasıl yapılır?

Merhaba. Ben n11 Destek Robotu. Sorularınızı cevaplamak için buradayım. İhtiyaç duymanız halinde Hesabım sayfasında açtığınız chat ekranına Canlı Destek yazarak müşteri temsilcimizle görüşmeye başlayabilirsiniz.

Siparişin onay beklemesi ne demek?

Onay Bekliyor : Kredi Kartı haricindeki bir ödeme yöntemi ile gelen sipariş ilk geldiğinde onay bekliyor durumunda olur. Onay bekliyor durumundayken ürün stoktan düşmemektedir. ... Aktif yaparsanız siparişleriiniz tüm ödeme yöntemlerinde "onaylandı" olarak gelecektir.

n11 mağaza ürün onayı nasıl yapılır?

Siparişe nasıl onay veriyorum? Üye olarak alışveriş yaptıysanız siparişe onay vermek için; Hesabım menüsündeki Mevcut Sipariş sayfasından ürünün yanındaki Alışverişi Tamamla butonuna basmanız yeterli.