Deloitte denetim ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Deloitte denetim ne iş yapar?
  2. Deloitte hangi firmaları denetliyor?
  3. Deloitte sahibi kim?
  4. Denetim hizmeti nedir?
  5. Deloitte Genel müdür?
  6. Denetim nedir neden yapılır?
  7. Bağımsız denetim niçin yapılır?
  8. IT Audit ne iş yapar?

Deloitte denetim ne iş yapar?

Deloitte, denetim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, vergi ve ilgili alanlarda hizmet sunan dünyanın önde gelen profesyonel danışmanlık şirketlerinden birisidir. Deloitte her beş Fortune Global 500® şirketinden dördüne hizmet vermektedir.

Deloitte hangi firmaları denetliyor?

2M Kablo, Arzum Elektrikli Ev Aletleri, Ege Kimya, Ekin Kimya, Epsan, Gün+Partners, Kırpart A.Ş., METYX Composites, Onurcan Ambalaj, Petroyağ Endüstriyel Yağlar, Sönmez Transformatör, Sun Tekstil, Transorient, Turaş Gaz Armatürleri, VSY Biyoteknoloji ve İlaç, 2019 yılının 'En İyi Yönetilen Şirketleri' unvanına hak ...

Deloitte sahibi kim?

Deloitte, 1845 yılında William Welch Deloitte tarafından kurulan Deloitte Touche Tohmatsu Limited bünyesindeki denetim, danışmanlık, finansal danışmanlık, risk danışmanlığı, vergi ve ilgili alanlarda profesyonel danışmanlık markasıdır. Deloitte Touche Tohmatsu Limited İngiltere merkezlidir.

Denetim hizmeti nedir?

Şirketlerin faaliyetlerinin ya da işlemlerinin belirli kanunlara, ilgili mevzuat düzenlemelerine uygunluk derecesi hakkında görüş bildirilmesidir.

Deloitte Genel müdür?

Punit Renjen (–) Deloitte/CEO

Denetim nedir neden yapılır?

İşlemlerin amaçlar doğrultusunda yapılıp yapılmadığının saptanmasıdır; Hata ve hilelerin önlenmesidir; Denetlenen kurumun veya işletmenin faaliyetleri ile ilgili yönetime, önerilerde bulunulmasıdır; Kurumun veya işletmenin sürekliliği ve mali durum hakkında güvenirlik sağlanmasıdır.

Bağımsız denetim niçin yapılır?

Neden Bağımsız Denetim? ... Yönetime doğru veri akışını sağlayan bağımsız denetim, mali tablolar ile ilgili tahmin ve analiz yapılmasına da imkân tanımaktadır. Finansal tabloların gerçeği yansıtıp yansıtmadığını gösteren bağımsız denetim, işletme yönetimi ve çalışanların yanlış bilgiler sunmasının önüne geçmesini sağlar.

IT Audit ne iş yapar?

İşletmelerin finansal tabloları üzerinde etkisi olan BT sistemlerinden gelen verilerin güvenilirliğinin değerlendirilmesi. ... BT sistemlerinin kullanımı ve yönetiminde gereksiz ve aşırı uygulamalar neticesinde verimsizliğin olup olmadığını tespit ve kontrol edilmesi.