Messi'nin evinde neler var?

İçindekiler:

  1. Messi'nin evinde neler var?
  2. Messi'nin arabası ne?
  3. Messi evi ne kadar?
  4. Messi'nin numarası nedir?
  5. Dünyanın en pahalı evi kime ait?
  6. Messinin evi kaç metrekare?
  7. Messi neden 30 numarayı seçti?
  8. Messi kaç numaralı forma giydi?
  9. Messi kaç gol attı?

Messi'nin evinde neler var?

LIONEL MESSI - 6 MİLYON STERLIN | Messi'nin Barselona'daki 6 milyon sterlin değerindeki evi, sakin bir deneyim sunuyor. Camp Nou'ya sadece 19 km uzaklıkta bulunan Messi'nin evinde küçük bir futbol sahası, yüzme havuzu, kapalı spor salonu ve üç çocuğu için bir oyun alanı var.

Messi'nin arabası ne?

Messi'nin Garajı Bir çok yıldız futbolcu gibi Messi'de otomobillere meraklı. İşte Messi'nin birbirinden güzel otomobilleri... 1- Maserati GranTurismo MC Stradele 4.6 litrelik V8 bir makineye sahip bu otomobil, 0'dan 100 km/s hıza 4.5 saniyede ulaşabiliyor.

Messi evi ne kadar?

Lionel Messi'nin Barcelona'daki 7 milyon euroluk evi! Lionel Messi'nin yukarıdan bakıldığında bir futbol topunu andıran evin tasarımını ünlü İspanyol mimar Luis de Garrido yaptı. Büyük bölümü ahşap olan evin tahmini maliyeti 7 milyon euro.

Messi'nin numarası nedir?

30Paris Saint-Germain FC / Forvet 10Arjantin millî futbol takımı / Forvet Lionel Messi/Numara

Dünyanın en pahalı evi kime ait?

Dünyanın en pahalı evi, aynı zamanda en ilginçlerinden olan Antilia Kulesi. Hindistan, Bombay'da yer alan bu evin sahibi Hintli işadamı Mukesh Ambani. İçeride kendisi ve ailesi yaşıyor. Evin değeri 1 milyar dolar.

Messinin evi kaç metrekare?

Barcelona'nın Arjantinli yıldız futbolcusu Messi, Fransa'nın başkenti Paris'te 8.3 milyon euroya villa satın aldı. 350 metrekarelik villada 6 oda, 45 metrekarelik teras ve spor salonunun yanı sıra özel bir sinema bile var.

Messi neden 30 numarayı seçti?

Messi Barcelona'da Ronaldinholu zamanlarda da 30 numara giyiyordu. ... Demek ki forma numarasına fazla önem vermediği için Barcelona'daki ilk sırt numarası olan 30'u tercih etmiştir diyebiliriz.

Messi kaç numaralı forma giydi?

Lionel Messi
SezonKulüp
18/19Arjantin10
17/18Arjantin10
16/17Arjantin10
15/16Arjantin10
16 satır daha

Messi kaç gol attı?

Mackolik - Ronaldo: Gol: 612 Asist: 200 Toplam gol katkısı: 812 Messi: Gol: 579 Asist: 233 Toplam gol katkısı: 812 (Fotoğraf uzayda çekilmiştir) | Facebook.