Abdurrahim Albayrak ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Abdurrahim Albayrak ne iş yapar?
  2. Altur un sahibi kim?
  3. Abdurrahim Albayrak kaç doğumlu?
  4. Abdullah Albayrak nereli?
  5. Altur nasıl kuruldu?
  6. Abdurrahim Albayrak nereli kaç yaşında?
  7. Abdurrahim Albayrak nerede doğdu?
  8. Nuri Albayrak kaç yaşında?
  9. Berat Albayrak in Kaç kardeşi var?
  10. Berat Albayrak'ın kardeşi var mı?
  11. Abdül Hamit Albayrak Kimdir?
  12. Altur ne zaman kuruldu?
  13. Altur Turizm kaç aracı var?

Abdurrahim Albayrak ne iş yapar?

Menajer İş İnsanı Abdurrahim Albayrak/Meslekleri

Altur un sahibi kim?

Galatasaray'ın As Başkanlığını da yapan Abdurrahim Albayrak'ın hayat hikayesi her genç işadamlarına örnek olacak cinsten. İşte 3. Havalimanı ulaşım ihalesinde teklif veren Altur'un sahibi Abdurrahim Albayrak hakkındaki bilinmeyenler...

Abdurrahim Albayrak kaç doğumlu?

13 Haziran 1954 (67 yıl yaşında) Abdurrahim Albayrak/Doğum tarihi Abdurrahim Albayrak (d. 13 Haziran 1954, Rize) Türk iş insanı ve spor yöneticisi. Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı.

Abdullah Albayrak nereli?

Rize, Türkiye Abdurrahim Albayrak/Doğum yeri

Altur nasıl kuruldu?

Askerliği bitince Almanya'da biriktirdiği parayla bir minibüs aldı ve memleketi Rize'de minibüs şöförlüğü yapmaya başladı. Daha sonra akrabalarının baskısıyla İstanbul'a taşındı. ... Daha sonra bu minibüs filosu Altur Turizm şirketinin temelini oluşturdu. 9047 nolu Galatasaray Spor Kulübü üyesi oldu.

Abdurrahim Albayrak nereli kaç yaşında?

Abdürrahim Albayrak yılında Rize'de dünyaya gelmiştir. İş insanı ve Galatasaray yöneticisidir. 9047 nolu Galatasaray Spor Kulübü üyesidir.

Abdurrahim Albayrak nerede doğdu?

Rize, Türkiye Abdurrahim Albayrak/Doğum yeri

Nuri Albayrak kaç yaşında?

62 yaşında () Nuri Albayrak/Yaş

Berat Albayrak in Kaç kardeşi var?

Berat Albayrak
Evlilik(ler)Esra Erdoğan Albayrak (e. 2004)
Akraba(lar)Serhat Albayrak (ağabeyi) Recep Tayyip Erdoğan (kayınbabası) Sadık Albayrak (babası) Kıymet Albayrak (annesi)
Çocuk(lar)4
Bitirdiği okulİstanbul Üniversitesi Pace Üniversitesi Kadir Has Üniversitesi
18 satır daha

Berat Albayrak'ın kardeşi var mı?

Serhat Albayrak (d. , İstanbul) Türk iş insanı ve medya patronu. Turkuvaz Medya Grubu'nun CEO'sudur. Yeni Şafak'ın eski yazarı Sadık Albayrak'ın oğlu, Berat Albayrak'ın ağabeyidir.

Abdül Hamit Albayrak Kimdir?

Abdürrahim Albayrak, 1954 yılında Rize'de doğmuştur. İlkokulu Rize'de okudu. ... Askerliği bitince Almanya'da biriktirdiği parayla bir minibüs aldı ve memleketi Rize'de minibüs şöförlüğü yapmaya başladı. Daha sonra akrabalarının baskısıyla İstanbul'a taşındı.

Altur ne zaman kuruldu?

İşleri iyi gitti ve zaman içinde babasının gönderdiği parayla ikinci minibüsünü aldı. Daha sonra üçüncü, dördüncü derken birden o hattaki en fazla minibüse sahip kişi ünvanını kazandı. Daha sonra bu minibüs filosu Altur Turizm şirketinin temelini oluşturdu. 1977 yılında Altur'u kurdu.

Altur Turizm kaç aracı var?

Bugün 8 bin araçlık filosuyla 100 bin çalışana personel taşıma hizmeti veren Altur'un patronu Abdurrahim Albayrak, çocukluğundan beri çalışmış, para kazanmak için yapmadığı iş kalmamış. Abdurrahim Albayrak, 1954 yılında Rize'de doğdu.