MaxDefend vitamin kaç lira?

İçindekiler:

  1. MaxDefend vitamin kaç lira?
  2. MaxDefend vitamin ne işe yarar?
  3. MaxDefend kaç yaş üstü?
  4. MaxDefend hangi firmanın?
  5. MaxDefend D3 nasıl kullanılır?
  6. Maxdefend vitamin çocuklar kullanabilir mi?
  7. Maxdefend nasıl kullanılır?
  8. Vitamin hapı aç mı tok mu?
  9. Koenzim q10 ne kadar süre kullanılmalı?

MaxDefend vitamin kaç lira?

MaxDefend C 30 Saşe son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 44,09 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 29,77 TLŞu Andaki Fiyat: 37,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 7 TL () daha ucuz.

MaxDefend vitamin ne işe yarar?

Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunur. Yoğun fiziksel egzersiz sırasında ve sonrasında bağışıklık sisteminin normal fonksiyonunun korunmasına katkıda bulunur. Kan damarları, kıkırdaklar, cilt, diş ve diş etlerinin normal fonksiyonu için gerekli olan normal kollajen oluşumuna katkıda bulunur.

MaxDefend kaç yaş üstü?

KULLANIMI:12 yaş ve üzeri için; günde 1 defa 1 saşe, 1 su bardağı suya karıştırılarak, iyice çözündürüldükten sonra tüketilir.

MaxDefend hangi firmanın?

EDİS PHARMA Maxdefend C Vitamin C, Vitamin D Ve Çinko 30 Saşe.

MaxDefend D3 nasıl kullanılır?

Tavsiye Edilen Kullanım Miktar ve Dozu: Günde 1 kez; 1 damla= 1000 IU D3 + 11,25µg K2 ağızdan alınır....Takviye olarak D vitamini almanızı tavsiye edilir.
  1. Bağışıklık sistemine katkıda bulunur.
  2. Kemik ve kas sistemini destekler.
  3. Kalp-damar sağlığını korumaya yardımcı olur.
  4. Böbrek hastalıklarının önlenmesine destek olur.

Maxdefend vitamin çocuklar kullanabilir mi?

Tavsiye Edilen Tüketim: 12 yaş ve üzeri, günde 1 defa 1 saşe, 1 su bardağı suya karıştırılarak, çözüldükten sonra tüketilir.

Maxdefend nasıl kullanılır?

MaxDefendC Saşe
  1. 1 SAŞE İÇERİĞİ;
  2. C Vitamini;
  3. Çinko;
  4. D Vitamini;
  5. KULLANIMI: 12 yaş ve üzeri için; günde 1 defa 1 saşe, 1 su bardağı suya karıştırılarak, iyice çözündürüldükten sonra tüketilir.

Vitamin hapı aç mı tok mu?

Vitaminlerde yüksek doz zararlıdır. Doktorun belirlediği dozlarda, tok karnına ve sabah almak faydalı. Akşam içilen mutlivitamin çarpıntı ve uykusuzluk yapar.

Koenzim q10 ne kadar süre kullanılmalı?

CoQ10 yağda eriyen bir madde olduğu için tok karna alınmasında fayda var. Yıllardır düzenli olarak bu destekten ben de yararlanıyorum. Sabah kahvaltısından sonra 100 miligramlık bir kapsül CoQ10'u bir damla zeytinyağına değdirip bol su ile içiyorum. Bu önemli sağlık desteğinden faydalanmanızı size de öneririm.