Osman Gazi Köprüsü geçiş ücreti tek yön mü?

İçindekiler:

  1. Osman Gazi Köprüsü geçiş ücreti tek yön mü?
  2. Osman Gazi Köprüsü geçiş ücreti nasıl ödenir?
  3. Istanbul Bursa Osmangazi kaç TL?
  4. Geçiş ihlali nereye ödenir?
  5. Osman Gazi Köprüsünde kredi kartı geçerli mi?
  6. Köprü geçiş ücreti hangi yönde alınıyor 2021?
  7. 15 Temmuz'da köprüler bedava mı?
  8. Osmangazi Köprüsünden sonra ilk çıkışı neresi?
  9. OGS borcu HGS'den düşer mi?
  10. OGS ödeme Nasıl Yapılır?
  11. Kuzey Marmara Otoyolu ücreti nereye ödeniyor?
  12. HGS sonradan ödenir mi?
  13. Köprü ücretleri tek yön mü?

Osman Gazi Köprüsü geçiş ücreti tek yön mü?

Otoyol ve köprü geçişlerinde Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) ve Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) sayesinde ücret ödeniyor. Otoyol ve köprülerde bu iki sistemin gişeleri ayrı ayrı bulunuyor. ... Osmangazi Köprüsü gidiş dönüş ücreti ayrı ayrı alınıyor. Yani çift yönlü geçiş sistemi uygulanıyor.

Osman Gazi Köprüsü geçiş ücreti nasıl ödenir?

Evet, NAKİT gişelerinde geçiş ücretini Kredi Kartınızla, Banka Kartınızla ya da Nakit olarak ödeyebilirsiniz.

Istanbul Bursa Osmangazi kaç TL?

Otoyollar
ARAÇ SINIFIOSMANGAZİ KÖPRÜSÜ ÜCRET TARİFESİ (TL)​
1​147,50​​ ₺
​2236,00 ₺
​3280,00 ₺
​4371,50 ₺
2 satır daha

Geçiş ihlali nereye ödenir?

Geçiş İhlali Ödemeleri Nereye Yapılır? HGS ihlalli geçiş ödemelerini hesabına bakiye yükleyerek yapabilirsiniz: PTT HGS Bakiye Yükleme Sayfası anlaşmalı bankaların internet şubelerinden.

Osman Gazi Köprüsünde kredi kartı geçerli mi?

Osmangazi Köprüsü'nde HGS ya da OGS ile geçiş sorunu yaşayan sürücülerin nakit ya da kredi kartıyla ödeme yapma imkanı sunuluyor. Ancak gişe memurlarının anında tahsilat yerine sonra ödeme seçeneğini sunmasına müsaade etmeden ödemenizi o anda yapmalısınız.

Köprü geçiş ücreti hangi yönde alınıyor 2021?

Twitter üzerinden yapılan açıklamada "Karayolları Genel Müdürlüğünün sorumluluğundaki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde geçiş ücreti yalnızca Avrupa - Asya yönünde geçişlerde alınmaktadır.

15 Temmuz'da köprüler bedava mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Kurban Bayramı tatili nedeniyle 17 Temmuz Cumartesi saat 00.00'dan (cuma gününü cumartesi gününe bağlayan gece) başlayıp, 26 Temmuz Pazartesi saat 07.00'ye kadar yap-işlet-devret projeleri hariç Karayolları Genel Müdürlüğü ...

Osmangazi Köprüsünden sonra ilk çıkışı neresi?

OTOMOBILSAYFASI.COM TEM Otoyolu'nda İstanbul-İzmit istikametinde Gebze'yi geçtikten sonra Dilovası'na gelmeden önce Osmangazi levhalarından köprü yoluna giriş yapılıyor. Yolun tamamı bitmediği için Gemlik'ten çıkış veriliyor.

OGS borcu HGS'den düşer mi?

Aracınızda HGS var ve siz bilerek ya da bilmeyerek OGS'den geçmişseniz bu durumda 11 kat ceza ödemek zorunda kalırsınız. Örneğin bakiyenizden düşmesi gereken miktar 10 TL iken 110 TL ceza ödersiniz. Hem OGS Hem HGS Birlikte Kullanılır ? HGS ve OGS sistemini aynı anda almanın herhangi bir sakıncası yoktur.

OGS ödeme Nasıl Yapılır?

OGS
  1. OGS ürününe başvurabilmek için bankamızda hesabınızın veya bankamıza ait kredi kartınızın olması gerekmektedir. ...
  2. Geçişlerinize ait ödemelerin otomatik olarak ödenebilmesi için vadesiz hesabınızdan ya da kredi kartınızdan ''Otomatik Ödeme Talimatı'' verebilirsiniz.
Daha fazla öğe...

Kuzey Marmara Otoyolu ücreti nereye ödeniyor?

İş Bankası'nın hayatı kolaylaştıran dijital bankacılık uygulamaları ile Kuzey Marmara Otoyolu'nun Avrupa ve Anadolu bölümleri ile birlikte Avrasya Tüneli'nde gerçekleşen ihlalli geçişler için de ödeme yapılabiliyor.

HGS sonradan ödenir mi?

Serbest geçiş sistemlerinde sadece elektronik etiketlerden (HGS/OGS) tahsilat yapılabilmektedir. HGS/OGS etiket aboneliği olmayan araçların plaka fotoğrafı çekilerek, süresinde ödenmediğinde yasal takip sistemleri vasıtası ile ücret tahsilatı yapılmaktadır.

Köprü ücretleri tek yön mü?

Sürücüler köprüden her geçişlerinde ödeme yapmak zorundadırlar. Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden geçerken 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki gibi yalnızca tek yönlü geçiş ücreti alınmamaktadır.