Çağatay Ulusoy neden hapis yattı?

İçindekiler:

  1. Çağatay Ulusoy neden hapis yattı?
  2. Gizem Karaca kaç ay hapis yattı?
  3. Çağatay Ulusoy Gizem Karaca hangi dizide oynadı?
  4. Çağatay Ulusoy kaç ay hapis yattı?
  5. Gizem Karaca Kimdir Kaç Yaşında?
  6. Gizem Karaca güzellik yarışmasında kaçıncı oldu?
  7. Gizem Karaca ne zaman Türkiye güzeli seçildi?
  8. Gizem Karaca hangi yıl güzel seçildi?
  9. 2010 Miss Turkey birincisi kim?
  10. Duygu Sarışın Kimdir Kaç Yaşında?

Çağatay Ulusoy neden hapis yattı?

Ceza Dairesi, aralarında oyuncular Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren'in de bulunduğu 13 sanığı "uyuşturucu madde kullanma" suçundan 10'ar ay hapis cezasına çarptırdı. Şarkıcı Cenk Eren ile oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'nın da aralarında bulunduğu 20 sanıklı uyuşturucu davasında karar çıktı.

Gizem Karaca kaç ay hapis yattı?

İlk derece mahkemesi tarafından "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası alan oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca ile 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan şarkıcı Cenk Eren'in de aralarında bulunduğu 20 sanığın, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 4.

Çağatay Ulusoy Gizem Karaca hangi dizide oynadı?

2012 yılında Eve Düşen Yıldırım adlı dizi ile ilk televizyon projesine girmiş oldu. Daha yine 2012 yılında Adını Feriha Koydum Emirin Yolu dizisinde Çağatay Ulusoy ile birlikte başrolü paylaşmıştır. 20 yıllarında Berk Oktay ve Şükrü Özyıldız ile birlikte başrolü paylaşmıştır.

Çağatay Ulusoy kaç ay hapis yattı?

Ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'ya, “Uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan 4 yıl 2 ay, şarkıcı Cenk Eren'e ise 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Gizem Karaca Kimdir Kaç Yaşında?

Gizem Karaca, 9 Temmuz 1992 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Münevver Karaca, babası Cüneyt Karaca'dır. Aslen anne tarafından Arnavut, baba tarafından Selaniklidir. Gizem 7 yaşındayken Amerika'ya Florida'ya taşındılar.

Gizem Karaca güzellik yarışmasında kaçıncı oldu?

Lise bittikten sonra İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı. İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandıktan sonra zor geçen derslerden kaçmak için güzellik yarışmasına katılmaya karar vermiş, Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.

Gizem Karaca ne zaman Türkiye güzeli seçildi?

İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandıktan sonra zor geçen derslerden kaçmak için güzellik yarışmasına katılmaya karar vermiş, Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.

Gizem Karaca hangi yıl güzel seçildi?

İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandıktan sonra zor geçen derslerden kaçmak için güzellik yarışmasına katılmaya karar vermiş, Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur.

2010 Miss Turkey birincisi kim?

Gizem Memiç Miss Turkey 2010/Kazananlar

Duygu Sarışın Kimdir Kaç Yaşında?

Duygu Sarışın, tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmir'lidir. Babası eski Konak Belediye Başkanı Ahmet Sarışın'dır. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur.