Pınar Tarkan nasıl tanıştı?

İçindekiler:

  1. Pınar Tarkan nasıl tanıştı?
  2. Tarkan in eşi kimdir?
  3. Tarkan ve Bilge nasıl tanıştı?
  4. Tarkan'ın ikinci bebeği doğdu mu?
  5. Beren Saat ailesi nereli?
  6. Tarkan in eşi hamile mi?
  7. Tarkan'ın karısı doğurdu mu?

Pınar Tarkan nasıl tanıştı?

Megastarımız Tarkan'ın Biricik Eşi Pınar Dilek'in Yıllar İçindeki Değişimi Sizi Çok Şaşırtacak!
  • Tanışma hikâyeleri de peri masallarını aratmıyordu, belki biliyorsunuzdur. ...
  • Tanışmaları da Tarkan'ın Almanya konseri sırasında oldu. ...
  • Ardından aralarında başlayan arkadaşlık kısa süre içerisinde de aşka dönüştü.
Daha fazla öğe...

Tarkan in eşi kimdir?

Pınar Dileke. 2016 Tarkan/Eşi

Tarkan ve Bilge nasıl tanıştı?

Düğüne katılan davetliler arasında Tarkan'ın yedi yıl aşk yaşadıktan sonra 2008'de ayrıldığı Bilge Öztürk de vardı. Gece boyunca aynı kadraja giren ikili geceden gelen dedikodulara göre bir ara sohbet etmiş hatta Tarkan eşi ile eski sevgilisini de tanıştırmış.

Tarkan'ın ikinci bebeği doğdu mu?

Almanya'da sağlıklı bir hamilelik geçiren Pınar Hanım, bu sefer erkek çocuk dünyaya getirecek. Küçük Tarkan geliyor ve öğrendiğim bilgiye göre bebeğin adı Ali Tarkan olacak” ifadelerini kullandı. Cinsiyeti erkek olarak açıklanan bebeklerini kucaklarına almak için sabırsızlanan çifte tebrik mesajları yağdı.

Beren Saat ailesi nereli?

Beren Saat, 'te Ankara'da, Ayla ve Hüseyin Avni Saat çiftinin ikinci çocuğu olarak dünyaya geldi. Anne ve babası spor akademisi mezunu olan Saat'in Cem adlı bir ağabeyi vardır. Ankara'da büyüyen Saat, İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara'da tamamladı. TED Ankara Koleji'nde okurken birçok müzikalde yer aldı.

Tarkan in eşi hamile mi?

Pınar Tevetoğlu'nun ilk hamileliğinde de kızı olacağını duyuran Akay, “Tarkan'ın eşi Pınar Tevetoğlu biliyorsunuz ikinci çocuklarına hamile. Almanya'da sağlıklı bir hamilelik geçiren Pınar Hanım, bu sefer erkek çocuk dünyaya getirecek.

Tarkan'ın karısı doğurdu mu?

Megastar Tarkan ile Pınar Tevetoğlu, 'da nikah masasına oturmuş, çift 2018'de de kızları Liya'yı kucağına almıştı. İkinci bebeğine hamile olan Pınar Tevetoğlu bu kez bir erkek bebek dünyaya getirecek.