Trendyol canlı yardıma nasıl bağlanılır?

İçindekiler:

  1. Trendyol canlı yardıma nasıl bağlanılır?
  2. Trendyol asistan nasıl bağlanabilirim?
  3. Turkcell nasil Baglanilir?
  4. Trendyol Express e nasil ulasabilirim?
  5. Trendyol cüzdanım nasıl aktif edilir?
  6. Trendyol ne kadara satıldı?
  7. Trendyol sahibi kimdir nerelidir?

Trendyol canlı yardıma nasıl bağlanılır?

Trendyol müşteri hizmetlerine direk bağlanmak için 02 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Trendyol asistan nasıl bağlanabilirim?

Trendyol uygulaması üzerinde 'Trendyol Asistan' üzerine tıklayarak, sorununuz olan seçeneğe tıklayarak kolaylık ile sorununuzu çözebilirsiniz. Orada yoksa 'Canlı Destek' alabilirsiniz. Ya da 'Yardım' butonunu kullanarak oradaki birkaç soru işinizi görüyor ise hızlı şekilde bilgi alabilirsiniz.

Turkcell nasil Baglanilir?

Turkcell müşteri hizmetleri direk bağlanma Turkcell hattınızdan 532'yi arayabilir, sabit hatlar veya diğer operatörlerden ise 0532 532 00 00'ı arayınız. 2. Sonraki adımda ise aşağıdaki resimde bulunan yapılacak işlemi seçebilirsiniz. 3. "0" tuşuna basarak müşteri temsilcisine direk bağlanabilirsiniz.

Trendyol Express e nasil ulasabilirim?

0850 759 15 15 telefon numarasını kullanarak Trendyol Express Kargo müşteri hizmetlerine ulaşıp sipariş numarası üzerinden basit iki tuşlama yaparak siparişin dağıtıma çıkmasını engelleyip, ürünü satıcıya iade olarak gönderebilirsiniz.

Trendyol cüzdanım nasıl aktif edilir?

Hesabım>Trendyol Cüzdanım sayfasına tıklayarak cep telefonu numaranızı yazınız. Size gelen tek kullanımlık onay kodunu da ilgili alana girerek "Onayla" butonunu tıklayarak aktivasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Trendyol ne kadara satıldı?

Alibaba, Trendyol'a 350 milyon dolar yatırım yaptı.Trendyol'un kontrolünü 2018 yılında devralan Alibaba, bu işlemle hissesini yüzde 86,5'e çıkarmış oldu. Alibaba Trendyol'a yaptığı yeni yatırımla payını yükseltirken, Trendyol'un değerlemesi de 11 milyar dolara ulaştı.

Trendyol sahibi kimdir nerelidir?

DEMET MUTLU'NUN HAYAT HİKAYESİ 22 Ağustos 1981 tarihinde ABD'nin New York kentinde dünyaya geldi. Liseyi İtalya'da okuduktan sonra New York Üniversitesi Ekonomi bölümünü birincilikle bitiren Demet Mutlu, daha sonra Harvard'da Master Of Business Administration'a kabul edildi.