Adana Havaalanında otopark ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Adana Havaalanında otopark ücreti ne kadar?
  2. Esenboğa Havalimanı'nda otopark ücreti ne kadar?
  3. Sabiha Gökçen otopark paralı mı?
  4. Havaş ücreti ne kadar?
  5. Havalimanı otoparkları ücretli mi?
  6. Havaş İstanbul Havalimanı ne kadar?
  7. Havaist Taksim Sabiha Gökçen kaç dakika?
  8. Sabiha Gökçen otopark günlük kaç para?

Adana Havaalanında otopark ücreti ne kadar?

NOT:Adana Havalimanı Otomobil için Günlük Otopark Ücreti; 1 (bir) Günlük 40,75 TL'dir.

Esenboğa Havalimanı'nda otopark ücreti ne kadar?

Katlı Otopark
Otomobil Otopark Ücretleri
0-1 Saat17,00 TL
1-3 Saat25,00 TL
3-6 Saat34,00 TL
6-12 Saat42,00 TL
1 satır daha

Sabiha Gökçen otopark paralı mı?

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 5 dakikalık mesafede olan otopark, misafirlerini karşılamak veya uğurlamak iseteyenler için 15 dakika ücretsiz hizmet veriyor. Yolcular için bekleme salonu bulunan otoparkta, İstanbulkart ve kredi kartı ile ödeme imkanı bulunuyor.

Havaş ücreti ne kadar?

Sabiha Gökçen Havalimanı Kadıköy ve Havalimanı Taksim arasında hizmet veren HAVABUS otobüsleri ile kişi başı 18 ve 24 TL ücret karşılığında seyahet edebilirsiniz.

Havalimanı otoparkları ücretli mi?

NOT: İstanbul Havalimanı Günlük Otopark Ücreti; 1 (bir) Günlük 69,00 TL'dir. 24 saat ten sonraki Otopark ücreti hesaplanırken günlük otopark ücretinin üzerine her saat için 2,90 TL ilave edilir.

Havaş İstanbul Havalimanı ne kadar?

İstanbul Havalimanı ile şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Havaist en çok kullanılan ulaşım yöntemidir. 19 ayrı merkez ve 51 ara duraktan seferler düzenleyen Havaist, duraklarına göre ücret değişikliği göstermektedir. Son yayınlanan Havaist ücret tarifesine göre en düşük miktar 21 lira iken en yükseği ise 32 TL'dir.

Havaist Taksim Sabiha Gökçen kaç dakika?

Taksim ile Sabiha Gökçen Havalimanı arası Havabüs/Havataş Havalimanı Otobüsleri ile yaklaşık yolculuk süresi 80-90 dakikadır. Bu süre Hava ve yol koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Sabiha Gökçen otopark günlük kaç para?

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 1 saatlik otopark ücreti 15 TL. 4 günlük ücreti 140 TL, aylık abonman bedeli ise 342 TL. Sabiha Gökçen Havalimanı'na giden yol üzerinde de yine özel otoparklar bulunuyor. Buraların fiyatları günlük 10 TL'den başlıyor ve 24 saat ücretsiz servisi var.