Vehbi Koç Vakfı kimlere burs veriyor?

İçindekiler:

  1. Vehbi Koç Vakfı kimlere burs veriyor?
  2. Vehbi Koç Vakfı ne kadar burs veriyor?
  3. Vkv burs başvurusu nasıl yapılır?
  4. Vehbi Koç Vakfı burs başvurusu ne zaman 2021?
  5. Kudeb bursu ne kadar?
  6. Hangi öğrencilere burs veriliyor?

Vehbi Koç Vakfı kimlere burs veriyor?

Vehbi Koç Vakfı bursları, burs konusunda çalıştığımız üniversite veya meslek liselerindeki öğrencilere yöneliktir.

Vehbi Koç Vakfı ne kadar burs veriyor?

VEHBİ KOÇ VAKFI: Başvurular, 2-30 Eylül arasında vakfın web sitesi üzerinden yapılacak. Vakıf, geçen yıl aylık 625 TL burs verdi. Bu yılki miktar eylül ayında netleşecek. 10 ay süre ile verilen burs, sadece belirlenen devlet üniversitelerinde okuyan öğrencilere veriliyor. Okul listesi, 'www.vkv.org.tr' de.

Vkv burs başvurusu nasıl yapılır?

Öğrenci www.vkv.org.tr adresinde bulunan Burs Portalından Vehbi Koç Vakfı Bursiyer Aday Formu'nu doldurur. Portala girmiş olduğu bilgiler doğrultusunda değerlendirmesi yapılır ve mülakata girecek öğrenciler belirlenir. Vehbi Koç Vakfı ve okul yetkililerinden oluşan Burs Komisyonu aday öğrencilerle yüz yüze görüşür.

Vehbi Koç Vakfı burs başvurusu ne zaman 2021?

Sık sorulan sorularla ilgili bilgi almak için tıklayın. 2021-2022 eğitim dönemi burs başvurularınızı 13 Eylül-15 Ekim tarihleri arasında yapabilirsiniz.

Kudeb bursu ne kadar?

-Verilebilecek olan burslar; Yaklaşık dönemlik 750 TL'dir. ) *KUDEB yurt bursunuzla yurtlara giriş yapmak istediğinizde Yurt Müdürlüğü'nün yurt giriş kurallarına uyma zorunluluğu vardır. Bursunuzu bu kurallara uyduğunuzda kullanabilirsiniz.

Hangi öğrencilere burs veriliyor?

Ön lisans öğrencileri, Lisans öğrencileri, İki yıllık okullardan mezun olup, dört yıllık okullara dikey geçiş sınavı ile kayıt yaptıran öğrencilere (intibak sınıfında öğrenim kredisi verilmez), Yüksek lisans (Master ve Doktora) öğrencileri, öğrenim kredisinden yararlanabilirler.