Cif mutfak Sprey nerelerde kullanılır?

İçindekiler:

  1. Cif mutfak Sprey nerelerde kullanılır?
  2. CIF fiyatı ne kadar?
  3. CIF Çok Amaçlı Temizleyici Nerelerde Kullanılır?
  4. Cifin içinde ne var?
  5. Yağ çözücü sprey nerelerde kullanılır?
  6. Cif sprey ne işe yarar?
  7. CIF ne kadar Bim?
  8. CIF teslim ne demek?
  9. Cif yüzey temizleyici nasıl kullanılır?
  10. Cif Jel tüm yüzeyler ne işe yarar?
  11. CIF ne işe yarar?
  12. Cifin içinde amonyak var mı?
  13. Yağ çözücü nerelerde kullanılır?
  14. Cif leke uzmanı nerelerde kullanılır?
  15. A101 de Domestos ne kadar?
  16. Bim yumuşatıcı ne kadar?
  17. CIF Istanbul teslim ne demek?
  18. CIF port ne demek?
  19. Yüzey temizleyici nasıl kullanılır?

Cif mutfak Sprey nerelerde kullanılır?

Temizliğe konfor getiren bu sprey, ocak temizliği, ankastre temizliği, mutfak dolabı, fayans, evye, tezgah, aspiratör ve fırın temizleme gibi alanlarda veya endüstriyel mutfaklarda da kullanılabilir. Mutfağın her köşesinde üst düzey temizlik sağlayan Cif kalitesi, yağdan eser bırakmaz.

CIF fiyatı ne kadar?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 14,90 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 7,90 TLŞu Andaki Fiyat: 12,25 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 3 TL ( ) daha ucuz.

CIF Çok Amaçlı Temizleyici Nerelerde Kullanılır?

Cif Ultra Güç Çok Amaçlı Spreyi, ister banyo temizleyici, ister mutfak temizleyici, ister ocak temizleyici, isterseniz de yağ sökücü olarak kullanın. Jant temizliği, motor temizliği, araba temizliği, mangal temizliği, fırın temizliği, yağ lekesi daha birçok yerde ve zorlu lekelerde deneyin.

Cifin içinde ne var?

Cif Krem Ultra Güç
  • Sodium Pareth Sulfate.
  • FATTY ACIDS (C12-18 AND C18 UNSATURATED)
  • C12-15 PARETH-2.
  • Sodium carbonate.
  • Calcium Carbonate.
  • POLYDIMETHYLSILOXANE (Silicone Antifoam)
  • Sodium Hypochlorite.
  • Sodium Silicate.
Daha fazla öğe...

Yağ çözücü sprey nerelerde kullanılır?

Yağ çözücü genellikle mutfaktaki yağ birikintilerinin temizliğinde kullanılan yağ temizleyici işlevi bulunan maddedir. Çok fazlı yağlı ocakların fırınların, ızgaraların periyodik olarak temizliğinde kullanılan bir temizleme maddesidir. Yağ çözücülerle tencere ve tava gibi mutfak araç gereçleri de temizlenebilmektedir.

Cif sprey ne işe yarar?

Mutfak ve banyolarınızda oluşan su, kireç ve kir lekelerini anında çözerek yüzeyleri pırıl pırıl yapan Cif sprey, halı ve koltuk gibi yumuşak yüzeyleri temizlemek için de birebir.

CIF ne kadar Bim?

Cif Krem Limonlu 750 ML = 7,95 TL. Cif Krem Ultra Hijyen 750 ML = 6,95 TL. Cif Krem Amonyaklı 750 ML = 9,90 TL. Cif Krem Mavi Çam 750 ML = 6,95 TL.

CIF teslim ne demek?

Bu teslim şekli de sadece deniz taşımacılığında kullanılır. CIF (Cost, Insurance and Freight): Navlun ve sigorta masrafları ödenmiş olarak teslim: Bu teslim şeklinin CFR'den farkı mallar varış limanına gelinceye kadar deniz sigortasını yaptırmak ve bedelini ödemek sorumluluğunun da satıcıya ait olmasıdır.

Cif yüzey temizleyici nasıl kullanılır?

Yüzeylerde Doğrudan Kullanım: Direkt olarak yüzeylere ya da süngere dökün. Yüzeyi temizledikten sonra durulayın. Zor ve inatçı lekelerde daha etkili bir sonuç için birkaç dakika bekleyin.

Cif Jel tüm yüzeyler ne işe yarar?

Mutfak ve banyo yüzeylerinin yanı sıra zemin temizliğinde de kullanılabilen Cif Tüm Yüzeyler Jel Bahar Ferahlığı, çamaşır suyu katkılı formülü sayesinde etkili hijyen sağlar. ... Cif Jel'i yer temizliği için sulandırarak; mutfak ve banyo yüzeylerinde ise direkt olarak kullanabilirsiniz.

CIF ne işe yarar?

Cif Krem Amonyaklı, eşsiz temizlik gücü ve içerdiği milyonlarca mikropartikül ile en zor kirleri bile kolayca temizler. Tuvalet temizliğinde, banyo temizliğinde, mutfak temizliğinde veya fırın temizliğinde, yüzeylere zarar vermeden derinlemesine bir temizlik sunar.

Cifin içinde amonyak var mı?

İçerdiği amonyak sayesinde ışıl ışıl parlayan bir temizlik sunuyor. Banyo ve mutfak temizliğinde güvenle kullanabileceğiniz amonyaklı Cif krem, daha az yorularak temizlik yapmanıza imkan tanıyor. Beklemiş yağ lekeleri üzerindeki etkisini görmek için amonyaklı Cif krem temizleyiciyi hemen deneyebilirsiniz.

Yağ çözücü nerelerde kullanılır?

Yağ çözücü genellikle mutfaktaki yağ birikintilerinin temizliğinde kullanılan yağ temizleyici işlevi bulunan maddedir. Çok fazlı yağlı ocakların fırınların, ızgaraların periyodik olarak temizliğinde kullanılan bir temizleme maddesidir. Yağ çözücülerle tencere ve tava gibi mutfak araç gereçleri de temizlenebilmektedir.

Cif leke uzmanı nerelerde kullanılır?

Kullanım alanları: Mutfak temizliği, Koltuk temizliği, Banyo temizliği, Halıdaki lekeler, kıyafet lekeleri, leke temizleyici, leke giderici, çok amaçlı kırmızı sprey. Çok amaçlı formulü sayesinde mutfak ve banyo yüzeylerinizdeki, halı ve koltuklarınızdaki ve giydilerinizdeki günlük kirleri temizlemenizi sağlar.

A101 de Domestos ne kadar?

İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından A101 Yeni Mağazacılık A.Ş 'ye iletilen en güncel bilgilerdir....İADE KOŞULLARI.
TaksitAylık TutarToplam Tutar
Peşin26,95 TL26,95 TL

Bim yumuşatıcı ne kadar?

BİM - Bulut Konsantre Yumuşatıcı Bulut Konsantre Yumuşatıcı 13,95 TL. BİM'den size.

CIF Istanbul teslim ne demek?

CIF teslimi yükleme limanında satıcının malları geminin küpeştesine teslim etmesi ile malın alıcıya tesliminin gerçekleştiğinin kabul edildiği bunun yanında satıcının malları deniz yolculuğuna ilişkin sigortalamakla yükümlü bulunduğunu ifade eder.

CIF port ne demek?

Cost, Insurance and Freight (CIF) kaydı, masraflar, sigorta primi ve navlun ödenmiş olarak teslimi ifade ederken; Free on Board (FOB) kaydı, gemi bordasında teslim anlamına gelmektedir. CIF ve FOB kayıtlarının seçimi, sözleşme taraflarının ihtiyarındadır.

Yüzey temizleyici nasıl kullanılır?

Krem tipte olan yüzey temizleyiciler, su içerisine değil direkt yüzey üzerine dökülürler. Sonrasında temizlik paspasları ile üzerinden temizlenmektedir. Bekleme: Yüzey temizleyicinin 5-10 dakika kadar yüzey üzerinde kalması, sonrasında ise kurulama yapılması daha parlak ve temiz bir yüzey sağlamaktadır.