TL kart ücretli mi?

İçindekiler:

  1. TL kart ücretli mi?
  2. Yapı Kredi TLcard limiti ne kadar?
  3. Yapı Kredi Business TLcard kredi kartı mıdır?
  4. World kart yıllık aidat ne kadar?
  5. Yapı Kredi TLcard nasıl alınır?
  6. Yapı Kredi yeni kart talebi nasıl yapılır?
  7. Yapı Kredi Platinum TLcard nedir?
  8. Business TLcard ne demek?
  9. Business TLcard limit nedir?
  10. World kart aidatı var mı?
  11. TL kart nasıl alınır?
  12. Yapı Kredi Crystal kart nasıl alınır?
  13. Yapı Kredi Platinum TLcard nasıl alınır?
  14. Yapı Kredi Business kart ne işe yarar?
  15. Business TL kart ne demek?
  16. Business kredi kartı kimlere verilir?

TL kart ücretli mi?

Temassız TLcard ile alışverişlerinizde bozuk para arama, para üstü bekleme derdi bitiyor, anında ve kolayca ödeme devri başlıyor. Farklı müşteri ihtiyaçlarına özel olarak sunulan TLcard seçeneklerini inceleyerek size en uygun TLcard'ı seçebilirsiniz. Üstelik kart ücreti yok!

Yapı Kredi TLcard limiti ne kadar?

Yapı Kredi Mobil ve World Mobil ile alışverişlerinizde cep telefonunuzu TLcard olarak kullanabilir, kartınızın yanınızda olmasına gerek kalmadan cep telefonunuzu POS cihazına yaklaştırarak kolayca ödeme yapabilirsiniz. 350 TL ve altındaki işlemlerinizi şifreye ve imzaya gerek duymadan, 350 TL üzeri işlemlerinizi ise ...

Yapı Kredi Business TLcard kredi kartı mıdır?

Yapı Kredi'nin kurumsal müşterilerine özel banka kartı olan Business TLcard, işletmelere bu iki unsura tek bir banka kartıyla sahip olma fırsatı sunar. ... Ayrıca Business TLcard ile 3D Secure (3 boyutlu güvenlik) sistemi sayesinde üye işyerlerinden online alışveriş yapılabilir.

World kart yıllık aidat ne kadar?

Faiz ve Ücretler
Öncesi ÜcretlerTahsilat Periyodu
Asıl Kart
Worldcard139,50Yıllık
World Gold158,50Yıllık
World Platinum178,50Yıllık
12 satır daha

Yapı Kredi TLcard nasıl alınır?

Müşterilerimiz, kimlik belgeleriyle beraber Şubelerimize gelerek, TLcard Başvuru Formu'nu doldurarak TLcard'a başvurabilirler.

Yapı Kredi yeni kart talebi nasıl yapılır?

Kredi kartı başvurunuzu web sitemiz üzerinden hemen yapabilir, Yapı Kredi Mobil, World Mobil, Bireysel İnternet Şubesi ya da Kart İşlemlerim'den başvuruda bulunabilirsiniz. Tek Şifre'nizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al / Şifremi Unuttum menüsünden anında şifre oluşturabilirsiniz.

Yapı Kredi Platinum TLcard nedir?

Platinum TLcard ile, tüm World Üye İşyerleri'nde yaptığınız alışverişlerden kazandığınız puanların yanısıra, kartınıza özel seçkin otel ve restoranlarda indirim ayrıcalıklarına sahip olurken; asistans, concierge gibi bir çok özel hizmetlerden faydalanırsınız.

Business TLcard ne demek?

Tek bir banka kartı ile bunlara sahip olmak isteyen bütün şirketlere özel bir kart: Business TLcard! ... Çalışanlarınız Business TLcard'larıyla firmanızın verdiği yetkiler doğrultusunda, para çekebilir, para yatırabilir, havale yapabilir ve bakiye inceleme gibi pek çok bankacılık işlemini kolayca gerçekleştirebilirler.

Business TLcard limit nedir?

Bankacılık düzenlemeleri gereği Bireysel İhtiyaç Kredisi için kullanılabilecek vade 50.000 TL ve altı için 36 ay, 50.000 TL üstü için 24 ay ile sınırlıdır.

World kart aidatı var mı?

Yıllık kart ücreti olmayan yeni kartınız World Eko... World Eko ile World Üye İşyeri ağında sunulan standart taksit ve Worldpuan imkanlarından faydalanabilirsiniz.

TL kart nasıl alınır?

TLcard'a nasıl başvurabilirsiniz? TLcard'a hemen başvurmak için Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi'ni veya Yapı Kredi Mobil'i ziyaret edebilir, Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi'ni arayabilir ya da size en yakın şubemize uğrayabilirsiniz. TLcard'a Yapı Kredi İnternet Şubesi'nden başvurmak için hemen tıklayın!

Yapı Kredi Crystal kart nasıl alınır?

Nasıl Başvuracaksınız?
  1. Yapı Kredi şubelerinden,
  2. Yapı Kredi İnternet Şubesi'nden,
  3. 4 / 08 Yapı Kredi VIP Line'dan.
  4. EKKART yazıp boşluk bırakarak T.C. kimlik numaranızı 4454'e SMS göndererek.

Yapı Kredi Platinum TLcard nasıl alınır?

Platinum TLcard'a nasıl başvurabilirsiniz? Platinum Bankacılık müşterileri için sunulan Platinum TLcard talebinizi Yapı Kredi Bireysel İnternet Şubesi'ni veya Yapı Kredi Mobil'i ziyaret ederek yapabilir, 4 VIP Line'ı arayabilir veya size en yakın şubemize giderek müşteri temsilcinizden talep edebilirsiniz.

Yapı Kredi Business kart ne işe yarar?

ATM'lerden nakit çekebilir, acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. World Üye İşyerlerinde yaptığınız alışverişleri taksitlendirebilir, alışverişlerinizden worldpuan kazanabilir, Yapı Kredi POS'ları üzerinden ek taksit ve taksit erteleme kampanyalarından faydalanabilirsiniz.

Business TL kart ne demek?

Tek bir banka kartı ile bunlara sahip olmak isteyen bütün şirketlere özel bir kart: Business TLcard! ... Çalışanlarınız Business TLcard'larıyla firmanızın verdiği yetkiler doğrultusunda, para çekebilir, para yatırabilir, havale yapabilir ve bakiye inceleme gibi pek çok bankacılık işlemini kolayca gerçekleştirebilirler.

Business kredi kartı kimlere verilir?

Bonus Business Card, küçük ve orta ölçekli şirketlerin sahipleri ve yöneticileri ile çalışanları için tasarlanmış özel bir kredi kartıdır. Bonus Business Card ile kesintisiz müşteri hizmetlerinden yararlanabilir, şirket harcamaları için kartınızı kullandıkça bonus kazanırsınız.