TEV bursuna kimler başvurabilir?

İçindekiler:

  1. TEV bursuna kimler başvurabilir?
  2. TEV Üstün Başarı Bursu başvuru ne zaman?
  3. TEV ustun basari bursu nedir?
  4. Türk Eğitim Vakfı kaç kişiye burs veriyor?
  5. YÖK Destek bursu Başvuru nereden yapılır?

TEV bursuna kimler başvurabilir?

TEV Yüksek Öğrenim Eğitim Bursundan, Türkiye sınırları içerisindeki devlet üniversitelerinde öğrenim gören T.C. uyruklu, 25 yaşını aşmamış, başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan, başka bir kamu veya özel kurumdan burs almayan öğrenciler faydalanabilmektedir.

TEV Üstün Başarı Bursu başvuru ne zaman?

TEV Üstün Başarı Bursu Üstün Başarı Bursu başvuru tarihi: 6 Eylül'den itibaren web sayfamız takip edilmelidir. Adayların, TEV internet sayfasından başvuru yapması, başvuru formunu doldurması ve açıklanan prosedürü takip etmesi gerekmektedir.

TEV ustun basari bursu nedir?

Üstün Başarı Bursuna, YKS'de, SAY, SÖZ, EA puan türlerine göre ilk 5000'e giren öğrenciler ile ikinci sınıfa geçen, gerekli şartları sağlayan ve liderlik vasfı taşıdığına inanan öğrenciler başvuru yapabilmektedir.

Türk Eğitim Vakfı kaç kişiye burs veriyor?

Her yıl 7-8 bin yeni öğrenciye burs veriyoruz" dedi. Türk Eğitim Vakfı (TEV) Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, her yıl 7-8 bin öğrenciye burs verdiklerini, böylece sadece gençlere değil, ailelere de destek olduklarını söyledi.

YÖK Destek bursu Başvuru nereden yapılır?

YÖK Bursu ön koşullarını sağlayan öğrenciler, kayıt yaptırdığı üniversite rektörlüklerine başvurmaları ile gerçekleşmektedir.