Türk Telekom kota nedir?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom kota nedir?
  2. Türk Telekom kota ne kadar?
  3. TTNet internet de kota dolunca ne olur?
  4. Türk Telekom wifi ne kadar internet kaldı?
  5. Kota dolunca internet kesilir mi?
  6. Kotalı internet dolunca ne olur?

Türk Telekom kota nedir?

Kota Bilgilendirme Servisi, limitli paket kullanan müşterilerimizin, aylık download (indirme) miktarları € ve % 100 sınırına ulaşması durumunda bilgi almasını sağlayan ücretsiz bir hizmettir. Bu hizmet sadece kullanım miktarınızı bilgilendirme amaçlı sunulan bir servistir.

Türk Telekom kota ne kadar?

Güncel kullanım miktarımı nasıl öğrenebilirim? KOTA boşluk hizmet numarası yazıp 6606'ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel kullanım miktarınızı öğrenebilirsiniz.

TTNet internet de kota dolunca ne olur?

Adil Kullanım Noktası (AKN); paketinizde yer alan aylık download (indirme) 0'e ulaşılması halinde, ayın geri kalan günlerinde internet erişim hızının düşürülmesini ifade etmektedir. ... 25 GB'ın aşımı sonrasında kullanım hızı en fazla 3 Mbps olacak şekilde revize edilmektedir.

Türk Telekom wifi ne kadar internet kaldı?

KALAN boşluk hizmet numaranızı yazıp 6606'ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel kullanım miktarınızı öğrenebilirsiniz.

Kota dolunca internet kesilir mi?

Türk Telekom'un yeni tarifesi: Artık kota aşımında internet yavaşlamayacak, kesilecek. Türk Telekom'un Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) onayına gönderdiği tarifeye göre, kullanıcıların kotalı internet paketi 1 Nisan'dan sonra aşım olması halinde kesilecek.

Kotalı internet dolunca ne olur?

Kotalı internette kota sıfırlanması her aybaşında gerçekleşir. Kota aşımından sonra internet hızı düşer. Bir dahaki ayda paketin yenilenmesi ile kullanım normale döner.