Dün Survivor'da kimin ismi söylendi?

İçindekiler:

  1. Dün Survivor'da kimin ismi söylendi?
  2. Survivor dün potaya kim girdi?
  3. Survivor eleme adayları kimler oldu?
  4. Masterchef kim aday çıktı?
  5. Dün Survivorda kim aday oldu 2021?
  6. 15 Haziran Survivor eleme adayı kim oldu?
  7. Survivor 2021 kim şampiyon oldu?
  8. Masterchef kim dokunulmazlık aldı?
  9. Survivor Yarı Finale Kimler Kaldı 2021?
  10. Dünkü Dokunulmazlığı Kim Kazandı Survivor 2021?
  11. Survivor 2021 Kim aday oldu?
  12. Survivor finali ne zaman yayınlanacak?

Dün Survivor'da kimin ismi söylendi?

Survivor'da ilk dokunulmazlığı kazanan İsmail, elenmesi yönünde mavi takımdan Dora'nın ismini söyledi.

Survivor dün potaya kim girdi?

Böylece Survivor'da potaya giren isimler Ayşe, Poyraz ve Berkay oldu.

Survivor eleme adayları kimler oldu?

Eleme, Dora, Aleyna ve İsmail arasında olacak. Yarışmada haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan İsmail, mavi takımdan Dora'nın ismini söylemişti. İkinci dokunulmazlığı kazanan Poyraz ise kırmızı takımdan Aleyna demişti.

Masterchef kim aday çıktı?

Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı alan Milhan ilk eleme adayı olarak Hasan'ı seçti. Diğer eleme adayı da yapılan oylama ile Dilara oldu. Böylece bu haftanın eleme adayları Emre, Fatma, Hasan ve Dilara oldu.

Dün Survivorda kim aday oldu 2021?

Survivor 2021'de dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmacılar haftanınn ikinci dokunulmazlık oyununu almak için yarıştı. Dokunulmazlığı kazanan Berkay Survivor eleme adayı olarak Aleyna'nın ismini verdi. Böylece Aleyna, Batuhan'n ardından ikinci eleme adayı oldu.

15 Haziran Survivor eleme adayı kim oldu?

Acun Ilıcalı'nın kararını sorması üzerine İsmail Dora'nın ismini söyledi. Böylece haftanın eleme potasına giren ilk ismi Dora oldu.

Survivor 2021 kim şampiyon oldu?

Galataport İstanbul'da düzenlenen Survivor 2021'de canlı yarı final sonrası SMS oylamasına göre Poyraz ve İsmail adını büyük finale yazdırmıştı. Canlı SMS oylaması sonrası Acun Ilıcalı şampiyonu açıkladı. Büyük finalde Poyraz'ı geçen İsmail, Survivor 2021 şampiyonu oldu.

Masterchef kim dokunulmazlık aldı?

Gecenin en iyi tabağını hazırlayan Hasan, bireysel dokunulmazlığı kazanan isim oldu. Şefler, sürenin sonunda Tunahan, Safanur ve Hasan'ın yaptığı yemeği başarılı buldu. Gecenin en iyi tabağını hazırlayan ise Hasan oldu ve bireysel dokunulmazlığı almaya hak kazandı.

Survivor Yarı Finale Kimler Kaldı 2021?

Sonuçların ardından veda eden isim Aleyna oldu. Survivor 2021 yarı finalde İsmail Balaban, Ayşe Yüksel ve Yiğit Poyraz arasında bir halk oylaması daha yapıldı. En az oyu alan Ayşe Yüksel Survivor hayalleri sona erdi ve finale İsmail Balaban ile Yiğit Poyraz kaldı.

Dünkü Dokunulmazlığı Kim Kazandı Survivor 2021?

Survivor 2021'de son dokunulmazlık oyununu kazanan Berkay oldu. İki kez dokunulmazlık sembolünü kazanan Berkay, daha önce Aleyna'yı eleme adayı olarak göstermişti.

Survivor 2021 Kim aday oldu?

Survivor 2021'de dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmacılar haftanınn ikinci dokunulmazlık oyununu almak için yarıştı. Dokunulmazlığı kazanan Berkay Survivor eleme adayı olarak Aleyna'nın ismini verdi. Böylece Aleyna, Batuhan'n ardından ikinci eleme adayı oldu.

Survivor finali ne zaman yayınlanacak?

25 HAZİRAN FİNAL GECESİ survivor 2021'in büyük finali geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de Galataport İstanbul'da düzenlendi. Yarışmacılar İsmail Balaban ve Yiğit Poyraz şampiyonluk yarışında canlı SMS oylamasına çıktı. En çok oyu alan İsmail Survivor 2021 şampiyonu oldu.