Ergun Özen ne yapıyor?

İçindekiler:

  1. Ergun Özen ne yapıyor?
  2. Garanti Bankası Yönetim Kurulu Başkanı kim?
  3. Tolga Egemen kimdir?
  4. Garanti Bankası Genel Merkez Nerede?
  5. Garanti müdür?
  6. Tolga Egemen kiminle evlendi?
  7. Garanti BBVA kimin Bankası?
  8. Garanti BBVA neresi?

Ergun Özen ne yapıyor?

Boyner Perakendeciliğin Katarlı Ortaklarına Yüzde 12 Hisse Satmasının Ardından Şirketin Yönetim Kurulu'nda Değişikliğe Gidildi. Yeni Yönetim Kurulu'nda Garanti Bankası Eski Genel Müdürü Ergun Özen'de Bulunuyor.

Garanti Bankası Yönetim Kurulu Başkanı kim?

Recep Baştuğ (–) Garanti BBVA/CEO

Tolga Egemen kimdir?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olan Tolga Egemen, bankacılığa 1992'de başladı. 1996'da Garanti'de Nakit Yönetimi Birim Müdürü olarak göreve başladı. Egemen, 2000'de genel müdür yardımcılığı görevine atandı.

Garanti Bankası Genel Merkez Nerede?

Beşiktaş, Türkiye Garanti BBVA/Genel merkezi

Garanti müdür?

Garanti BBVA'nın yeni Genel Müdürü Recep Baştuğ oldu. Garanti BBVA'nın Üst Yöneticiliğine (CEO) bankacılık ve finans alanında uzun yıllara dayanan tecrübeye sahip Recep Baştuğ getirildi.

Tolga Egemen kiminle evlendi?

Tolga Bey ile yanındaki güzel hanımefendiyi, Mamut Art Project'in açılış davetinde görünce merak edip araştırdım. Meğer yanındaki kişi, Şubat ayında nikah masasına oturduğu eşi Sude Hanım'mış. Gizliliği çok seven Tolga Bey, izdivacını bile gizlemeyi başarmış.

Garanti BBVA kimin Bankası?

Garanti BBVA (eski adıyla Garanti Bankası) 1946 yılında Ankara'da kurulmuş özel sermayeli bir bankadır. tarihi itibarıyla 107 milyar ABD dolarına ulaşan konsolide aktif büyüklüğü ile Türkiye'nin en büyük ikinci özel bankasıdır.

Garanti BBVA neresi?

Garanti BBVA (eski adıyla Garanti Bankası) 1946 yılında Ankara'da kurulmuş özel sermayeli bir bankadır.