Can Dinçer Kimdir?

İçindekiler:

  1. Can Dinçer Kimdir?
  2. Can Dinçer Genel Müdür?
  3. Arçelik Yönetim Kurulu Başkanı kimdir?
  4. Hakan Hamdi Bulgurlu kim?
  5. Arcelik hisseleri kime ait?
  6. Arcelik in sahibi kim?
  7. Vera Bulgurlu kimdir?
  8. Beko Ceo'su kimdir?
  9. Arçelik rakipleri kimlerdir?
  10. Beko ve Arçelik aynı firma mı?
  11. Arçelik Türklerin mi?
  12. Arçelik Beko kime ait?
  13. BvB çiftliği kimin?
  14. Beko Arçelik Aynı mi?
  15. Vestel Arçelik Aynı mi?

Can Dinçer Kimdir?

CAN DİNÇER KİMDİR? İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olan Dinçer, ABD Stevens Teknoloji Enstitüsü İşletme Bölümünden yüksek lisans derecesi aldı. Profesyonel kariyerine 1993'te Arçelik AŞ. ... Dinçer, Arçelik Pazarlama AŞ.'deki Genel Müdürlük görevinin yanı sıra Arçelik AŞ.

Can Dinçer Genel Müdür?

Can Dinçer, Şubat 2015'den itibaren Genel Müdür Yardımcısı – Ticari Türkiye olarak görev yapmaktadır. Bu rolüne ek olarak 30 Aralık 2016 tarihi itibarıyla Arçelik Pazarlama A.Ş. Genel Müdürü olarak atanmıştır.

Arçelik Yönetim Kurulu Başkanı kimdir?

Arçelik
SloganArçelik Hayata (1999-2001) Arçelik Demek Yenilik Demek, Yenilik Demek Arçelik Demek (2002-2012) Yeniliği Aşkla Tasarlar (2012-2018) Teknolojiyle Buluşma Noktası (2018-günümüz)
Genel merkeziBeyoğlu, İstanbul , Türkiye
Kilit kişilerHakan Hamdi Bulgurlu (Genel Müdür) Rahmi Koç (Yönetim Kurulu Başkanı)
13 satır daha

Hakan Hamdi Bulgurlu kim?

Hakan H. Bulgurlu, tarihi itibarıyla Arçelik A.Ş. Genel Müdürü olarak atanmıştır. ... SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca icrada görevli olan Hakan Hamdi Bulgurlu bağımsız üye değildir.

Arcelik hisseleri kime ait?

Koç Holding, 190 milyon YTL'lik bir işlemle, Arçelik'in Beko'daki payının yüzde 22.36'dan yüzde 72.46'ya çıkarma kararı aldı. Beko ayrı bir şirket gibi mevcut yönetimi ile Arçelik bünyesinde faaliyet gösterecek. KOÇ Holding, beyaz eşya sektöründeki iki şirketi Arçelik ve Beko'nun yönetimini birleştirme kararı aldı.

Arcelik in sahibi kim?

Koç Holding Arçelik/Üst kuruluşları

Vera Bulgurlu kimdir?

Koç Holding'in CEO'su Bülent Bulgurlu'nun eşi Vera Bulgurlu, birçok derneğin üyesi ve aktif oyuncusu. Örneğin Kültür Bilincini Geliştirme Vakfı (KBGV) Mütevelli Heyeti Üyesi, Ulusal Ahşap Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Adalar Kent Konseyi Üyesi. Bu üyeliklerin hepsinde de çok aktif ve katılımcı.

Beko Ceo'su kimdir?

Cengiz Aslan - CEO - Beko Global | LinkedIn.

Arçelik rakipleri kimlerdir?

Satışlarda yarışan Arçelik ve Beko'ya bir rakip daha geliyor çatısı altında Arçelik, Beko, Grundig, Blomberg, Elektrabregenz, Arctic, Leisure, Flavel, Defy ve Altus markaları bulunuyor.

Beko ve Arçelik aynı firma mı?

1977 yılında Arçelik distribütörlüğünü Atılım'a devreden Beko Ticaret, 1983 yılından itibaren güçlü tecrübe birikimi ile Beko markası adı altında Türkiye beyaz eşya sektöründe faaliyet göstermeye başladı. ... bünyesinden çıkarak, Arçelik markası ile birlikte Arçelik A.Ş. çatısı altına girdi.

Arçelik Türklerin mi?

Arçelik, 1955 yılında Vehbi Koç ve Lütfi Doruk tarafından kurulan, dünya çapında hizmet veren Türkiye merkezli bir beyaz eşya ve teknoloji şirketi.

Arçelik Beko kime ait?

2000 yılına gelindiğinde ise Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu'nun yeniden yapılanması sonucu Beko, Beko Ticaret A.Ş. bünyesinden çıkarak, Arçelik markası ile birlikte Arçelik A.Ş. çatısı altına girdi.

BvB çiftliği kimin?

2018 tarihinde Bulgurlu Tarım İşletmeleri San.Tic.A.Ş. şirketi haline dönüşmüştür. Bugün için BvB Çiftligi, Bulgurlu Tarım İşletmeleri şirketinin bir şubesi olarak faaliyetini sürdürmektedir.

Beko Arçelik Aynı mi?

1977 yılında Arçelik distribütörlüğünü Atılım'a devreden Beko Ticaret, 1983 yılından itibaren güçlü tecrübe birikimi ile Beko markası adı altında Türkiye beyaz eşya sektöründe faaliyet göstermeye başladı. ... bünyesinden çıkarak, Arçelik markası ile birlikte Arçelik A.Ş. çatısı altına girdi.

Vestel Arçelik Aynı mi?

Türkiye'de bir çok beyaz eşya markası bulunmaktadır. En bilinenlerinden 2'si Vestel ve Arçelik'tir. ... Arçelik ve Vestel bilinenin aksine, aynı firmalar veya kardeş firmalar değildirler, fabrikaları ve sahipleri farklıdır.